ValóVilág

Shadi lesz Eszter második ellenfele

rtl.hurtl.hu

2011. november 16. 21:48

A nőkkel való megalázó viselkedésre és megbántásra hivatkozva Eszter azt az embert hívta ki, akit mások is szeretnének a Villán kívül látni.

Ez történt a Kihíváson

A Villalakók tökéletesen elkészített sminkkel és hajjal várták Balázs bejelentkezését, ugyanis lezajlott a táncverseny elődöntője, amit a csütörtöki összefoglalóban láthatnak majd a nézők. De most újra Eszter áll a középpontban, a zöld kendő tulajdonosa. Balázs a riportszobába hívta a Karrieristát, ahol a Kiválasztott elmondta, hogy keményen megy a taktikázás a háttérben, leginkább Attila és Péter (akik néha belebuknak saját játékaikba), Veronika viszont a szívére hallgat. Eszter úgy látja, Attila gyengéd érzelmeket táplál Kinga iránt, Vera már lezárta magában Péter, Veronika azonban követhetetlen. A Párbajozó a szívére hallgatott, amikor kiválasztotta mostani ellenfelét, hagyta, hogy a női megérzése legyőzze az észérveket.

Eszter most is sok jelet kapott, Attila, Fecó, Gergő, Csaba és Péter újra őt választotta. „Esztivel nincs meg az a rezgés, ami a többiekkel, pluszban még a Dyuska is kint maradt, ez újabb indok volt. A többiekkel elvagyok” – indokolta Csaba a döntését, miért éppen rá tette a jelet? Eszternek van egy szexibb oldala is, amire egy bejátszás segítségével emlékeztek vissza a Villalakók. Főleg az első Párbaj előtti búcsúest eseményeit reagálták le, ami egyesek szerint vicces volt, de akadt olyan is, aki örült, hogy kimaradt belőle.

Kinga bevallotta, hogy azért nem tette rá a jelet Eszterre, mert félt, hogy esetleg őt viszi ki párbajozni. Gergő nem tartott a Kihívástól, ahogy Attila sem, Shadi viszont félt. Veronika úgy érezte, benne lehet a pakliban, de inkább nem számított rá, mint igen. Seherezádé és Eszter az első Párbaj óta barátok lettek. Seri mindenképpen Eszter mellett fog kiállni.

Eszter ismét választott. De nem olyan taktika szerint, mint első alkalommal. Ezelőtt az észérvekre hallgatott, most viszont az érzelmeit helyezte előtérbe. Azt az embert hívja ki, akivel nem érzi jónak a kapcsolatát, akit nem érez őszintének. De nem Kingát. Sokak kívánsága szerint Shadi Eszter második Párbajának ellenfele. A Feltörekvő alaptalannak és aljasnak tartotta Eszter indoklását.



Az Összefoglaló eseményei


Péter és Veronika még mindig együtt alszik. Nem is akárhogy, összebújva, simogatva egymást, meghitten. Veronika és Seherezádé egymásra talált a teraszon, Alekosz exe megosztotta a szőkeséggel Péterrel kapcsolatos érzéseit, az intim érintéseket és a nyakpuszikat, amiket a Veterántól kapott. Veronika be is mutatta, mi hogyan történt. Az „izgulj már föl” csókolgatástól Seherezádé hidegrázást kapott.

Megérkezett Keleti Andi a „pusztító pároshoz”, Annamarihoz és Csabához. A Fura lányt lebénítja Csaba merev tekintete, amit maga Annamari idéz elő azzal, hogy partnere nem tud rá nőként nézni. A kör bezárult. Fecó és Eszter egyformán komolyan veszi a feladatot, mindent beleadnak, Attila és Kinga viszont továbbra is szenved, bár az Összeférhetetlen már lát esélyt arra, hogy elő tudják adni a táncot. Seherezádé és Gergő összhangban van a parketten. Verát lebénítja Péter tekintete, nem tud a szemébe nézni, ezért folyton elrontja a lépéseket. Iringó sem tudta kiűzni a zavart az Érzékeny lelkű lányból.

Veronika randizhat. Akár Cristofellel is. Ez a lehetőség teljesen felkavarta Pétert, ebből kifolyólag pedig Verát is. A nappaliban komoly vita alakult ki Péter és Vera között a téma miatt, az Érzékeny lelkű nem ismeri el, hogy féltékeny, azt állítja, csak a tánc miatt aggódik, a Veterán pedig épp azzal fenyegeti, hogy direkt el fogja rontani a lépéseket. Közben érkezett egy levél, hogy Veronika megnézheti Cristofel videóüzenetét, de ezt egyedül kellett megnéznie. A magára hagyott szerelmes lányt felkavarták a látottak. Péter azzal tömi Veronika fejét, hogy évekre elvágja magát, ha Cristofelt választja, senki nem fog szóba állni vele, mert annyira lejáratja magát ezzel a lépéssel. Seherezádé viszont arra figyelmeztette, hogy ne hallgasson senkire, csak a saját érzéseire.

Eszter újra megkapta a zöld kendőt, ezért tanácsokat adtak neki a Villalakók arról, hogy kit válasszon Párbaj-ellenfélnek? Csaba Attilát javasolta, Gergő Shadit. Shadi meglepő módon magát és Annamarit tanácsolta, de inkább a Fura lányt, mert magával szemben esélytelennek látja Esztert. Seri szintén Shadit ajánlaná, akárcsak Fecó. Kinga szerint Shadi erősebb nála, de Attilát és saját magát is javasolta. Az esélylatolgatás a szaunában folytatódott Eszter nélkül. Kinga elárulta, hogy ha Shadi lesz az ellenfél, akkor mellé fog állni, amin Attila teljesen kiakadt, lehülyézte a Cselszövőt és a vita megint üvöltözésbe torkollt. Kinga Fecót is el akarta némítani, amin a Dumagép felhúzta magát és ő is összeveszett a lánnyal. Fecó szembesítette Kingát az álláspontjával, miszerint Dya elvárta volna, hogy Eszterre tegye a jelet, de gyáva módon nem tette. Ez tette fel a pontot az i-re. Kinga egy cifra káromkodás után elhagyta a szaunát.

Elérkezett Eszter és Fecó várva várt disznótoros estéje. Veronika viszont újra dilemmázott: kit vigyen ki randizni? Shadi szerint túlkombinálja ezt a problémát, ő akár Annamarival is kimenne, csak az érdekelné, hogy kihasználhatja a lehetőséget, hogy elhagyhatja a Villát. A disznótoros este nagyon jól sikerült, mindenki jól érezte magát és kezük nyomán megszületett az első Villakolbász. Veronika új élvezte Péter karjainak ölelését lefekvéskor, és még mindig nem tudta, mit kezdjen a randi-lehetőséggel. Ha nem Cristofel, akkor senki. Vagy Péter.
#ValóVilág#eszter#kinga#csaba#veronika#gergő#vera#seherezádé#fecó#annamari#shadi

Címlapról ajánljuk