ValóVilág

Annamari megtalálta Attila gyenge pontját

rtl.hurtl.hu

2011. október 27. 21:31

A csapatok Esztert és Verát nyugodt szívvel elcserélték, Vera és Dya egyre nehezebben viselik egymást, Annamari pedig jó cél érdekében meztelenkedett.

A Villalakók tesznek róla, hogy valaki folyamatosan büntetésben legyen, most éppen Kinga a soros, aki folyton az ellenfél területén tartózkodott, ezért büntiből asztalként kellett funkcionálnia. Dya megkapta azt a katonai rádiót, amit már Veronika is viselt, mert sokat suttogott és előfordult, hogy a mikroportját is elhagyta. Dyának időnként jelentést is kellett adnia, a Plázacica szerint ő egy hisztis katona lenne, és igaza van. Veronikát a sok csalódás után végre öröm is érte, kapott egy busifát, amin kedvére búsulhat, hogy könnyebben túlessen a nehéz pillanatokon.

A csíkos és a kockás csapat kellemetlen helyzetbe került. Egy-egy játékost át kellett adniuk egymásnak, azt a játékost, aki a legkisebb veszteség lenne a tagok számára. A csíkosok, köztük a legnagyobb manipulátorokkal, Attilával és Péterrel azonnal meglátták a lehetőséget ebben a helyzetben, vagyis hogy ellenséges vonalak mögé küldhetnek valakit maguk közül. A kockások közben megszavazták, hogy Eszter menjen, mert ő hiányozna legkevésbé. Eszter ezen teljesen kiborult, sírt, mert úgy érzi, senkivel nem beszélhet és nincs lehetősége megvédenie magát. A csíkosok sokáig tárgyaltak, Péter, Attila és Vera volt esélyes. Végül Verára esett a választás, az Érzékeny lelkű gond nélkül elvállalta, a többiek pedig úgy engedték el, hogy lélekben maradjon csíkos! Eszter átállás után is sírt, új csapattársai nyugtatták.

Megkezdődött a csapatjáték az új felállásban. A csapatoknak hat-hat medált kellett elrejteni egyik tagján, a játékosok pedig nem voltak szégyellősek. Veronika zavarba jött attól, ahogy Csaba megmotozta, állítása szerint utoljára Cristofel került ilyen közel hozzá. Péter nem járt ennyire jól, ő Shadit motozta meg. A következő fordulóban paradicsomlevest kellett lefetyelnie a játékosoknak, a cél a minél nagyobb mennyiség elfogyasztása volt. Eszter elvállalta, hogy alanya lesz annak a feladatnak, aminek célja, hogy minél több vizet szívjanak fel a ruhájuk segítségével. Ezzel szerette volna jobban elfogadtatnia magát a többiekkel. Ellenfele Csaba volt. A csíkosok megnyerték a játékot, amit az ellenfél csapatában lévő Kinga nagyon nehezen viselt, Dyával együtt. Attila és Péter viszont vérszemet kapott tőle.

A csapatjátékokat azért vívják egymással a játékosok, hogy részt vehessenek egy kiránduláson, ami a nyertes csapat jutalma lesz a nézők döntése szerint. Mindenki nyerni akar, így, hogy tudják, hogy kimehetnek a Villából, még jobbban. Az egy csapatba került Dya és Vera egyre nehezebben viselik egymást, a két lány között vita alakult ki, sértegették egymást, azután is, hogy Annamari rájuk szólt, ne személyeskedjenek, mert a csapat érdekeit kell nézniük. Vera kivonult a szobából, a csíkosoknak panaszkodott, hogy nem bírja a nőket, Annamari utána ment és közölte vele, hogy ki szeretné zárni.

Annamari következő áldozata Attila volt, akin bosszút akart állni a nőkkel szemben elkövetett tettei miatt. Tudja, hogy az Összeférhetetlent az érintés és az intimitás hozza zavarba, ezért levetkőzött, amikor egyszerre zuhanyoztak a fürdőben. Közben olyan hangokat adott ki, mintha szexelnének és elérte a célját: Attila talán életében először tehetetlen volt és menekülni akart. De nem tudott és nem is mentették meg. Ám a rémálom nem ért véget a fürdőben, a hálóban is utolérte Attilát, amikor ráugrott az ágyon és kergette a hálóban. Ekkor már elszabadult a pokol és az Összeférhetetlen is beszállt a játékba. Elkapta a Fura lányt, a tombolás elől pedig társaik sem menekülhettek.
#ValóVilág#eszter#kinga#csaba#veronika#gergő#vera#játékok#seherezádé#fecó#dya#annamari#shadi

Címlapról ajánljuk