KERESÉS search-close

klinika

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "klinika"

Álorvosok, hamis oklevelek, de valódi páciensek

A sajtóban Frankenstein és Dr. Halál néven vált hírhedtté. Verdi doktornő, vagy valódi nevén Antonyina Gorbunova egy krasznodari klinikán dolgozott, mint kiderült, hamis papírokkal. Egy darabig ez senkinek nem tűnt fel, majd egyre többször merült fel vele szemben szakmai kifogás, ezért elbocsátották. Azonban nem Gorbunova az első, aki álorvosként praktizált.

Félkészen áll a kórházi épület

Két hónapja be kellett volna fejezni, ehelyett másfél éve áll félkészen a SOTE Kútvölgyi Klinikai Tömbjének felújítása. Az egyetem még 2016-ban nyert 4 és fél milliárd forintos támogatást több épület, így a Kútvölgyi Klinika energetikai fejlesztésére is. A kivitelező viszont félbehagyta a munkát. A fejlesztési minisztérium szerint jogi vita miatt.

 

Újabb tömegmészárlás az Egyesült Államokban

14 embert megölt, és 17-et megsebesített egy ámokfutó pár szerdán egy fogyatékkal élő embereket gondozó intézményben a kaliforniai San Bernardinoban. A símaszkot és golyóálló mellényt viselő támadók a klinika konferenciatermében kezdtek lövöldözni, egyelőre nem tudni, miért, majd elmenekültek. A rendőrség hosszas autós üldözés után végzett az ámokfutókkal.

Lövöldözés volt egy abortuszklinikán az Egyesült Államokban

A támadásban hárman meghaltak, kilencen pedig megsérültek. A lövöldöző csak több óra alkudozás után adta meg magát a rendőröknek. Bár hivatalosan még nem derült ki, miért nyitott tüzet, az abortuszellenesek máris hősnek tartják.

Az út szélén feküdt a kórházi ágyon

Egy forgalmas út szélén hagytak egy beteget hétfőn Budapesten. Kollégáink készítettek róla fotót, ahogy a kórházi ágyban, félig betakarva várakozik az út szélén a beteg. A közelben több klinika is van, ott azonban nem tudnak arról, hogy a férfi hozzájuk tartozott volna, ahogy a mentőszolgálat sem. A klinikákról többen látták ugyan az út szélén hagyott embert, de azt hitték, kandikamerás átverés.

5590 grammos lett a baba, új ruhákat kell venni

Több mint öt kilós és 55 centis óriásbaba született csütörtök este a szegedi klinikán. A kisfiú egy balástyai család első gyermeke. Már most akkora, mint egy három-négy hónapos csecsemő. Az anyuka azt mondja: mindenki a csodájára jár.

Látogatási tilalom a gyermekklinikán

Látogatási tilalom a szegedi gyermekklinikán. A városban az elmúlt napokban kialakuló, egyre gyakoribb emésztőrendszeri megbetegedések miatt döntött úgy a klinika vezetése – egyelőre óvatosságból – hogy kitiltja a látogatókat a klinika épületéből. Konkrét adatokról sem az egészségügyi centrum vezetése, sem a kormányhivatal alá tartozó tisztiorvosi szolgálat nem közölhetett pontos adatokat. Az RTL Híradó úgy tudja: míg egy hete két kisgyereket kezeltek a klinikán Rota vírusfertőzéssel, addig mára ez a szám 15-re emelkedett, de járvány egyelőre nincs.

Szuperhősök lepték el Debrecent


szerző:
2015.03.22. 18:35
Szuperhősök lepték el Debrecent

A maskarás jótevők tavaly évvége óta ott segítenek, ahol a legnagyobb a szükség. A fiatalokból álló társaság legutóbb csoportosan adott vért, tulipánnal lepte meg az idősek otthonának hölgy lakóit, és jótékonysági koncertet tartott a Debreceni Klinika gyermekosztálya javára. Azt mondják, az a céljuk, hogy pozitívabbá tegyék a magyarok gondolkodását.

Elcserélt gyermekek


szerző:
2014.07.07. 17:00
Elcserélt gyermekek

54 évvel ezelőtt egy németországi kisváros, Datteln szülészetén 2 csecsemő jött a világra. Akik nemrégiben, fél évszázad múltán tudták meg, hogy annak idején összekeverték őket.

Fókusz 12-09-28


szerző:
2012.09.28. 20:50
Fókusz 12-09-28

Fókusz: Csodabogarak - Elképesztő videók az X-Faktor ikerpárjáról, bemutatjuk a Bon Jovit éneklő vagány anyukát is! Mindenki nyerhet! - Nyertesek, akiknek már megváltozott az életük. Balázs most vadonatúj feladatokkal várja az Egy perc és nyersz játékosait. Nem titkolják - Férfiak, akik kés alá feküdtek. VV Attila hajbeültetést szeretne, ellátogattunk vele a klinikára.

A szerelem rabjai 12-06-21

A szerelem rabjai, 156. rész - Barbara Tangótól terhes, nem Nicolastól, ahogy Paz hiszi. Victoria örül, hogy Tati állapotos. Lucas elmegy Nicolashoz a gyerekért, de a férfi kidobja. Alejandro megkérdezi Carolinát, ki Oso. Carolina megijed, ha kiderül, elveszik tőle Miát. Mili elmegy a klinikáról, de az utolsó nap megcsókolja Juant. Paz elutazik Juanhoz és éppen a csóknál toppan be.

A szerelem rabjai 12-06-20

A szerelem rabjai, 155. rész - Nicolas és Nestor összeverekednek. Milagros elmegy a klinikáról. Juan haza akar menni. Nestor megígéri, hogy átadja Angeles gyerekét Lucasnak. Mia állapota rosszabbodik, mindenki aggódik. Victoria beköltözik Tatianához, így Conrado és Sandra albérletet keres. Kiderül, hogy Tatiana és Barbara is terhes. Megszületik Angeles gyereke.

Ha fizet megoperálják, ha nem várnia kell

Bocsánat, elfogyott a pénz, mégsem tudjuk megoperálni. Ezt mondták egy férfinak az egyik klinikán, miután felvették a kórházba.

Túljelentkezés a diplomás ápoló szakon

A jelentkezők már ma is az egészségügyben dolgoznak, így új munkaerőt nem jelentenek az ágazat intézményeinek, de kvalifikáltabbakat igen.

Hónapok óta kétségek között egy rákbeteg

Több mint két hónapja vár hiába szövettani eredményére egy 63 éves prosztatarákos beteg.

Kétmilliárdos csodagép gyógyít Pécsett

Az ország legmodernebb sugárterápiás berendezését szállították kedden Pécsre a klinika onkológiai intézetébe.

Válassza meg a legjobb kórházat!

Idén is szavazhatnak a betegek az év kórházára. A szervező, a Házipatika.com hatodszorra indította el októberben az internetes voksolást.

Végzetes vakbélgyulladás: Nyomozás indult

Büntetőeljárás indult a vakbélgyulladásban meghalt pécsi fiatalember ügyében.

Klinikák összeomlás előtt


szerző:
2010.08.10. 07:53
Végzetes vakbélgyulladás: mulasztás történt

Többrendbeli mulasztást állapított meg a belső vizsgálat a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjában.

Belehalt a vakbélgyulladásba


szerző:
2010.07.28. 21:03
Belehalt a vakbélgyulladásba

Megszólal a gyászoló apa, akinek fia egy vakbélműtét következtében halt meg Pécsen. A szülők 18 évig küzdöttek azért, hogy gyerekük lehessen, most nem tudják elfogadni, hogy egyetlen fiúkat egy rutinműtét után kellett elveszíteniük.

Vakbélgyulladás vitt el egy pécsi férfit

Elismeri a pécsi egyetemi klinika, hogy nem volt szakorvosi képesítése az egyik orvosnak, aki megvizsgálta, majd hazaküldte a fiatalembert.

Startol a Grace Klinika és a Mentalista

Hétfőn új évaddal jelentkezik a két sikersorozat az RTL KLUB műsorán.

Hivatalosan 25 áldozata van a H1N1-nek

Az RTL Híradó úgy tudja, szerdán két újabb áldozata volt a kórnak.

Bajban a szegedi klinika


szerző:
2009.11.19. 10:37
Bajban a szegedi klinika

Csak a sürgős műtétekre jut pénz a szegedi klinikán.

Tűz ütött ki a pécsi klinikán


szerző:
2009.11.02. 11:32
Tovább csábítanak a kórházi szívtiprók

Folytatódik a Grace Klinika és a Vészhelyzet. Eláruljuk a legfrisebb pletykákat a szereplőkről.

Több kórház is adhatott halott magzatot

Két kórházból biztosan kapott abortumokat az a klinika, ahol a gyanú szerint őssejt-beültetést végeztek.

Játékkal a betegség ellen!


szerző:
2009.07.16. 15:46
Játékkal a betegség ellen!

Lézetik egy programsorozat, amely elfeledteti a betegséget a gyerekekkel.

Agyonlőttek egy abortuszokat végző orvost

A doktort rendszeresen érte kritika, amiért késői terhesség-megszakításokat vállalt klinikáján.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való