KERESÉS search-close

homok

23 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "homok"

Péntektől strandröpi bajnokság!


szerző:
2018.06.06. 09:10
Péntektől strandröpi bajnokság!

Június 8-án a tatai első fordulóval elkezdődik a nyár leglátványosabb versenyeinek egyike, az országos strandröplabda-bajnokság!

A Holtak párbaján utolsóként

A Holtak párbajra indultak, ahonnan csak négyen térhettek vissza a szigetükre. Nóri már a játék legelején előnyre tett szert, szorosan a nyomában volt Gergő és Lilla, a küzdelem végén pedig Anita és Adri között dőlt el a továbbjutás.

Iszappal öntik el a balatonlellei strandot

Homokkal és iszappal öntik el a balatonlellei társasüdülők előtti strandot – erre panaszkodnak a nyaralók. A közeli jachtklub kikötőjéből szivattyúzzák oda az iszapot. A klub üzemeltetője elismerte, hogy nem szerencsés főszezonban végezni a kotrást. Ugyanakkor minden engedéllyel rendelkeznek, a hordalékot pedig nem vihetik máshova.

Tűzoltók mentették ki a homokból

Szerencsés baleset Marcaliban. Egy betonkeverő telepen dolgozó férfi homokkupacba szorult. Társai és a mentők sem tudtak rajta segíteni, félő volt, hogy teljesen beássa magát a homokba. Végül a tűzoltóknak sikerült kimenteniük, nem esett baja. A munkavédelmi hatóság éppen ezért nem is indított vizsgálatot.

Magyarország a legjobb hely a homokozásra

Homokból készült, embermagasságú Szent István szobor áll a falu szélén. Tinnyén a focipálya mellé készült szobor híre gyorsan terjedt a közösségi oldalakon. Egy világrekorder művész faragta, aki külföldön híres, itthon viszont még alig hallottunk róla. Monostori Ferenc augusztus 20-a alkalmából készítette el Szent István szobrát.

Homokra vittük az új Honda CR-V-t!


szerző:
2015.05.17. 12:15
Homokra vittük az új Honda CR-V-t!

Az elődjét már megfuttattuk, de ez itt már összkerekes: homokra vittük az új Honda CR-V-t! Majd Lola próbálta meghódítani a Drivingcamp legmagasabb csúcsát, végül repülőgépbe, vagyis szimulátorba pattantunk, hogy vezessünk egy Boeing-et.

Honda CR-V


szerző:
2015.05.17. 12:15
Honda CR-V

Az elődjét már megfuttattuk, de ez itt már összekerekes: homokra vittük az új Honda CR-V-t!

Mindent beborított a por


szerző:
2015.04.03. 18:05
Mindent beborított a por

Porviharról készített videót egy repülő utasa Debrecenben. A gép, amin ült, két és fél órás késéssel tudott csak felszállni szerdán, mert a város felett kavargó por miatt légtérzárat rendeltek el. Az utas felvételén szinte nem is látszik a föld, a por mindent beborít. Stábunk beszélt a felvételt készítő férfival, aki azt mondta, bár mindenki nyugodt volt, a gépet szinte rázta a szél.

Homokanimáció a Dózsa-felkelésről

Három maroknyi homokból 12 ezer képkocka. Cakó Ferenc 14 perces homokanimációs filmet készített a Dózsa – féle parasztfelkelés 500. évfordulójára. Fél évig tartott, míg elkészült, mindössze egy fényképezőgép, egy üveglap és némi homok kellett hozzá.


 

Elstartolt a Dakar


szerző:
2013.01.07. 19:00
Elstartolt a Dakar

A verseny, amelyet 1 milliárdan követnek évről évre. Küzdelem a homokkal, a hőséggel és a technikával. A Fókusz, történetében először, élőben követi az eseményeket a világ legnagyobb sivatagi show-ján.

Irány Afrika! Bamako bevetésen a Fókusz

A Bamako nemcsak száguldozásról, hanem a kalandokról szól: a résztvevők ajándékokat is visznek magukkal olyan országokba, ahol a szegénység rögtön más értelmet nyer.

Homok zárta el a spanyol városkát

Az Európa legdélibb pontjának számító Punta de Tarifa-ba vezető utat teljesen belepte a homok, ami 20 autót is maga alá temetett.

20 percig volt a homok fogságában

Összeomlott egy tengerparti homokárok egy fiatal felett egy amerikai strandon. Azt mondta, meg volt győződve róla, hogy meg fog halni.

A parton fulladt meg kishíján az úszóbajnok

Hatvan embernek kellett kimentenie az osztrák olimpiai válogatott úszóját a homokból Floridában.

Homokkal tisztelegnek Jézus születése előtt

Homokból készítettek betlehemi jászolt Gdyniában.

Homokcsodák szobroznak Pécsett


szerző:
2010.08.01. 17:02
Homokcsodák szobroznak Pécsett

Egyebek mellett Európa idei és jövő évi Kulturális Fővárosainak nevezetességeit formálták meg 70 tonna homokból.

Homokvihar Kínában


szerző:
2010.04.25. 17:30
Homokvihar Kínában

Homokvihar söpört végig Kína nyugati részén, a helyiek szerint 2 évtizede nem volt erősebb.

Tovább tombol a homokvihar Kínában

A hatóságok felszólították a helyieket, hogy maszkokkal védekezzenek a por ellen, de még jobb lenne, ha ki sem mozdulnának otthonról.

Ősztől tilos a sózás!


szerző:
2010.01.08. 17:03
Ősztől tilos a sózás!

A következő télen már csak környezetbarát anyagokkal lehet csúszásmentesíteni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való