KERESÉS search-close

csoda

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "csoda"

Szent helyek és csodatévő szobrok: hiszünk bennük?

Könnyező szobrok, csodatévő képek, gyógyító erejű kutak és egészen váratlan helyeken felbukkanó Jézus jelenések. Rejtélyes és misztikus vallási helyek nyomába eredt a Fókusz Plusz stábja, ahol hátrahagyott mankók, leesett bilincsek és hálatáblák százai árulkodnak az ereklyék csodás mivoltjáról.

HÁRMASIKREK: 8 évig próbálkoztak lombikkal, végül mind a 4 gyerek természetes úton fogant!

Hármas iker lányok születtek a Varga családba. 8 évnyi sikertelen lombik program után, két éve született meg Liliána, majd a család legnagyobb meglepetésére nem sokkal később az anyuka hármas ikrekkel lett állapotos. Mind a négy gyerek végül természetes úton fogant. A teljes interjút itt nézheti vissza!

Kiss Ramóna elárulta, hogy olykor csak áll és sír

A gyönyörű műsorvezető a napokban egy kis „helyzetjelentést” tett közzé a közösségi oldalán magáról és tündéri kisfiáról. <3

Elképesztő! Csoda történt a ValóVilágban

Csak egy ártatlan ajándéknak indult, de valóságos biológiai csoda lett belőle. Gerg, a szőke fiatalember varázsütésszerűen változott unikornissá. Mikor Zsuzsu megörvendeztette barátját egy rózsaszín pizsamával nem gondolta volna, hogy pillanatokon belül a világ legboldogabb unikornisa áll majd előtte. Elmondhatatlan és csodálatos pillanatok ezek…

Idén a Mikulás repülő szánnal érkezett!

A Mikulás tegnap este, reméljük, minden gyerekhez megérkezett, olyan meglepetés azonban, amilyet a szadai óvodások kaptak, csak keveseknek jutott, hozzájuk a levegőben érkezett a nagyszakállú.

Győző új társat varázsolt magának! Mi lesz így Beával?

A BeleValóVilág házigazdája Jézushoz fohászkodott, aki egy nem mindennapi képességgel áldotta meg Győzőt.  "Abrakadabra, jingle bells, drága szaloncukor" és Baukó Éva előkerült a semmiből...

Csodálatos felvételek: bálnák testközelből!

Olyan hihetetlen felvételt, melyet pont egy évvel ezelőtt mutattunk be a Fókuszban, ritkán látni: Argentínában bálnák sokaságáról készítettek felvételt, ahogy mintegy 50-100 méterre a parttól úszkálnak melegebb vizek felé. Egyszerűen csodás látványt nyújtottak a tengeri élőlények.

A barlangból megmenekült fiúk pacsizhattak a klasszis sportolóval

Tovább tart a vízzel elárasztott barlangból csodálatos módon megmenekülő thai fiúk tündérmeséje. Az Ellen DeGeneres show-ba kaptak meghívást, ahol a világ egyik legismertebb focistájával, Zlatan Ibrahimovicssal találkoztak.

Elgázolta őket a gyorsvonat: csoda, hogy túlélték

Csoda, hogy túlélték a karambolt – ezt mondta az RTL Híradónak az a szemtanú, aki segíteni próbált egy vasúti átjáróban balesetet szenvedett családnak. Az anya, két gyereke, és egy ismerősük ült abban a kocsiban, amelyet elgázolt egy gyorsvonat pénteken, Rákoscsabán. A MÁV szerint valószínűleg nem működött a sorompó – ezért hajthattak rosszkor a sínekre.

Csoda Guatemalában!?


szerző:
2018.06.07. 18:16
Csoda Guatemalában!?

Élve mentettek ki egy kislányt egy vulkáni hamu által elárasztott ház romjai közül a közép-amerikai országban, ahol már 99-re emelkedett Fuego vulkán kitörése miatt meghalt áldozatok száma. Több, mint 200 embert még keresnek.

Kész csoda: magához tért a fiú a kómából

Az élettelenül fekvő fiú egy nappal azelőtt, hogy lekapcsolták volna a gépekről, visszatért az életbe.

Kertész Vilmos: „Köszönöm, Magdusom!”

Úgy tűnt, Vilmos végképp lemondhat a díszpolgári címről, és engednie kell a zsaroló Urbánnak. Aztán egy váratlan csoda hirtelen mindent megoldott…

Hazamehetett a megmentett dabasi focista

Hamarosan akár újra futballozhat az a dabasi focista, akit januárban 11-szer kellett újraéleszteni. Haza engedték a kórházból, még orvosai is csodát emlegetnek. A 16 éves fiú anyja könnyeivel küszködve köszönte meg az orvosok munkáját.

 

Csoda a szülőszobán! – Ismerd meg a Fekete-Káró család történetét!

Nem mese, és nem ámítás: Budapest III. kerületében él egy család, ahol nagy a szerelem, minden szép és jó, a tisztelet nem ismeretlen szójárás, és ahol a második gyermek után most érkezik a harmadik és a negyedik baba, az ikerlányok.

Maga a csoda: felépült a fejlövésből

Maga a csoda. Ezt mondják amerikai orvosok annak a nőnek a felépüléséről, akit októberben fejbe lőtt a Las Vegas-i tömeggyilkos. Az orvosok akkor lemondtak róla, de férje nem engedte, hogy lekapcsolják a nőt életben tartó gépeket. Az elmúlt hónapokban a két gyerekes anya állapota olyan gyorsan javult, hogy hazaengedik a kórházból.

Isten hozott Kováts Abigél!

A gyönyörű kislány 4,33 kilogrammal és 58 centivel jött a világra. Mind a baba, mind az édesanya igen büszke lehet magára.

Egy újabb csoda született: Olívia

A kislány 3600 grammal és 50 centivel jött a világra.

Egy új élet kezdete – Barbi, Gábor, Fanni, Maja és Olívia története!

A múlt fájdalmas történésein ugyan túl van már Barbara, de nyolc évvel ezelőtt sosem gondolta volna, hogy egy szörnyű házasság után rátalál majd egyszer az igaz szerelem, és az újabb gyermekáldás.

Emlékezzünk Czeizel Endrére!

Három évvel ezelőtt Czeizel Endre egy csodálatos interjút adott a Fókusz stábjának, és akkor azt mesélte, már lemondott az életéről, amikor csodával határos módon meggyógyult. Betegségéről, gyógyulásáról és arról mesélt, hogy miért ad minden egyes nap hálát a Mindenhatónak.

Megszületett Benedek


szerző:
2017.12.09. 16:00
Megszületett Benedek

A kisfiú 3300 grammal, és 52 centivel érkezett a világra, a szülei és persze a mi örömünkre.

Csodák márpedig léteznek! – Mariann, Rajmund, Gyula és Benedek története

Hat év rengeteg idő, főleg, ha az rettegéssel, félelemmel és próbálkozással telik. Ennyi idő kellett, hogy Mariann és Gyula babája megfoganjon, és beteljesüljön a vágyuk.

Megszületett Szabó Zsófi kisfia!

A Story Extra műsorvezetője tegnap hozta világra első gyermekét. A családról megható kép is készült.

Megszületett Boldizsár!


szerző:
2017.11.25. 16:00
Megszületett Boldizsár!

Szerencsésen elérkezett a pillanat, mikor Boldizsár egészségesen, 3620 grammal és 58 centivel megszületett.

˝Nem kell félni az előítéletektől!˝- Viki, Bálint, Kristóf és Boldizsár története

Adott egy harmincas egyedülálló anyuka, és egy fiatal húszas éveiben lévő, laza srác, akik egy szórakozóhelyen pillantották meg egymást először. Akkor és ott megpecsételődött a sorsuk: most közös gyermeküket várják.

Lola várta a csodát!

Amikor a Séf odatoppant Lolához, az énekesnő szinte már mindennel készen volt... 18 perccel a főzés vége előtt. A Séf adott egy tanácsot: legyen kreatív, és ne adja fel a cékla csipszet. Lola nem is tette, mindent megpróbált.

Könnyező Mária: csoda vagy átverés?

Pásztón, a temető kis kápolnájában, olyan dolog történt, ami miatt a település az elmúlt napokban Magyarország talán legfelkapottabb helye lett. Állítólag csoda történt a városban, ugyanis a két Szűz Mária szobor könnyezni kezdett. A Fókusz riportere saját szemével tesztelte a szobrokat!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Varázslatos élővilág tárult Iliászék elé a tenger mélyén

Mivel Anita nyerte a Holtak Szigetén a legutóbbi zsákmányszerzést, így búvárkodni mehetett. A lány Iliászt választotta maga mellé kísérőnek, így ketten élhették át a tenger mélye által nyújtott felejthetetlen élményt.

Miley Cyrus neked is könnyeket fog csalni a szemedbe!

Az énekesnő Jimmy Fallon show-jában olyat tett, amire rég volt példa.

Itt a nem mindennapi lehetőség: találkozz Ryan Goslinggal!

Pont egy évvel ezelőtt, egy nem mindennapi akciót hirdetett meg a színész Budapesten: a filmsztár azt mondta, egy szerencsés jelentkező mindössze 10 dollárért, azaz kevesebb, mint 3000 forintért együtt tölthetne egy napot vele!

Percekkel születése után már megtette első lépéseit

Percekkel születése után megtette első lépéseit. A brazil szülészeten a nővér épp meg akarta fürdetni a babát, amikor az karjába kapaszkodva járni kezdett. Vannak, akik szerint ezek a lépések csak természetes reflexmozgások. Ha az újszülöttet ugyanis felegyenesedve tartják, és a lába hozzáér valamihez, akkor ezt az elemi mozgást végzi.

Az akaraterő csodája! Egy lány, aki rácáfolt mindenre!

Két évvel ezelőtt mutatta be a Fókusz Plusz azt a fiatal lányt, akire érdemes volt odafigyelni! A mindig derűs, jókedvű dunaújvárosi lány 6 évesen hatalmas pofont kapott az élettől. Kis híján meghalt, de amikor felépült, elhatározta, hogy tanulni és dolgozni fog, és példát mutat mindenkinek.

 Összefogás: azért küzdenek, hogy a kislány kimehessen a levegőre

Hétfőn ünnepli születésnapját az a kilencéves kislány, akit három évvel ezelőtt anyja kilökött az emeletről, majd ő is utána ugrott. Johanna csodával határos módon túlélte a zuhanást, édesapja neveli, a nagymama állandó segítségével. Egy pocakos férfiakból álló rocker baráti kör állt nemrég melléjük, látva a család hatalmas kitartását és hitét. A hat jótevő most azért küzd, hogy a kislánynak rámpát építsen a nagymamája házába, hogy kerekesszékkel is ki tudjon menni a levegőre.

VIDEÓ – Hajléktalanból lett milliomos

Az élet írja néha a legnagyobb drámákat, tragédiákat, és komédiákat. Így járt Leé József is, akinek mind három megadatott, sorsa volt már tragikus, de ami négy évvel ezelőtt történt vele, az csodaszámba írható. Az évek óta tartó nyomor után József élete az egyik napról a másikra változott meg.

Ilyen, amikor Tóth Gabi csodát tesz!

Pontosan öt éve történt, hogy az énekesnő bebizonyította, mire is képes. Mert eddig is tudtuk, hogy szabad energiáival egy arénát is képes tűzbe hozni, hogy olyan, mint egy vulkán és egy lavina egyszerre. Tóth Gabi az osztrák síparadicsomban képes volt minderre rátenni egy lapáttal.

Egy igazi szellemautót üdvözölhetünk az Autogram műsorában?

Igen is, meg nem is. Abban az értelemben mindenképp, hogy a Volga 31105 már egy letűnt népnek a letűnt autója, olyan ő, mint egy igazi kísértet a múltból. Egy dolog biztos, a sárga színű csoda tesztelésekor Sanyiék rádöbbentek, hogy minden rosszban van valami jó, ugyanis megérezhették a hálát, a háláját annak, hogy már nem gyártják ezt a típusú járgányt.

Lássunk csodát: Itt az Audi Q7!


szerző:
2016.11.19. 12:05
Lássunk csodát: Itt az Audi Q7!

Már maga a termete szédületes, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy pontosan mit rejt magában ez az autó. A fejedelmi kényelem mellett az Audi tökélyre fejlesztette az utas biztonságérzetének keltését. Ha pedig a volán mögé ülünk, hirtelen olyan érzésünk támadhat, hogy onnan soha többé nem akarunk kiszállni. Most nem viccelünk!

INTERJÚ – Halálközeli élménye volt a híres írónak

Müller Pétert százezrek olvassák, ő a magyar spirituális irodalom egyik legismertebb alakja. Aki ismeri őt, tudja, egyszer már járt a „túloldalon”. A felejthetetlen élmény megváltoztatta az egész életét.

Sebestyén Balázs újra apuka lesz!

Két éve, ezen a napon történt, hogy az ismert műsorvezető beavatta a Fókusz nézőit a szigorúan őrzött magánéletébe. Őszintén és nyíltan mesélt a szülői feladatokról, és arról, hogy milyen érzések töltik el akkor, ha arra gondol, hogy hamarosan kétszeres apuka lesz.

Tabutéma: sztárok és az örökbefogadás

Tavaly nyáron egy igen komoly témával kereste fel a Fókusz riportere Miklósa Erikát. Az opera-énekesnő minden idejét eddig a szakmája kötötte le, de hirtelen teljesen megváltozott az élete. Férjével, Zsolttal úgy döntöttek, örökbe fogadnak egy négyhónapos kislányt.

24 és fél hetes magzatot élesztettek újra a mentők

Néhány napja telefonon riasztották a Mentőszolgálatot, hogy Budapesten egy 24 és fél hetes kismama görcsöl. A mentőket a helyszínen a nagymama sírva fogadta. Kiderült, hogy a baba megszületett és úgy látják, halott.

8000. RÉSZ – Csoda, romantika, szenvedély, nagy visszatérés a Barátok köztben!

A sorozat egyik történelmi pillanatához értünk, nemcsak a számszerű dolgok miatta, hanem a hatalmas meglepetések miatt is. Látnod kell!

Történelmi pillanat – 8000. részhez ért a Barátok közt!

Ma este fantasztikus élményben lehet részük a népszerű sorozat nézőinek. Annyit elárulhatunk, hogy a 8000. epizód szívet melengető élményben, megdöbbentő jelenetben és mindent elsöprő szenvedélyben egyaránt gazdag lesz.

CSODA: A látogatók előtt jött világra a kisfóka

Öt évvel ezelőtt került nyilvánosságra az a felvétel, ahol döbbenetes dolog történik. A dologban az a legszebb, hogy akkor született először Magyarországon fóka. A Nyíregyházi Állatpark egyik látogatója filmezte le a nagy pillanatot. A videó véres jeleneteket tartalmaz.

Terhességéről mesél Péter Szabó Szilvia

Péter Szabó Szilvi néhány héttel ezelőtt jelentette be, nagy nyilvánosság előtt, hogy édesanya lesz. Az énekesnő még mindig nem tudja felfogni azt a csodát, ami vele történik. Pedig terhessége második szakaszában jár.

LÁTVÁNYOS: Víz alatti felvételek a győri medúzákról

Szinte teljesen átlátszó, ernyőszerű alakja ritmusosan lüktet, tapogatói lágyan követik. Az alig 3 centis édesvízi medúzákat egy hete filmezte le kollégánk szabadidejében Vámosszabadin. A több mint 20 éves horgásztó tulajdonosa szerint eddig még soha nem láttak itt ilyet, csodájára is járnak a horgászok.

Lilu: „Nagyon szeretlek apa!” – Ilyen egy igazán apás nap sztárjainknál

A világ legszerencsésebb embere az, akinek megadatik egy olyan családfő, aki szeretetteljes, aki ha elbuksz, felemel, aki odanyújtja a vállát, ha sírsz, akinek a tekintetében csodálatosnak érzed magad. Igen, ők jönnek most, a lányos apukák!

A Bátor Tábor nagyon sok félelmet felszabadít

Hogy mennyire fontos minden egyes forint a Bátor Tábor számára, azt Klári és Bálint története is igazolja, mindketten súlyos betegséggel, tele félelemmel érkeztek a cimbik közé. De, hála a segítőknek teljesen kicserélve, csodás élményekkel tele és megerősödve távoztak.

A Barátok közt sztárja szívmelengető dologra készül – Videóüzenet!

Józan László rengeteget dolgozik, nemcsak forgat a Mátyás király téren, hanem a Vígszínház színészeként számos színdarabban is játszik, énekórákra jár, keményen sportol, és emellett rendszeresen jótékonykodik.

Apró, hétköznapi csodák, amelyek mellett nem érdemes elmenni

Nézőink fotóinak köszönhetően mi is gyönyörködhetünk a természet szépségében. Olyan képek következnek, amelyek miatt érdemes egy kicsit megállni, és csodálni azt, ami mellett nap, mint nap elrohanunk.

Csodák márpedig vannak: Áron a túlélő

Akik hajlamosak kijelenteni, hogy csodák márpedig nincsenek, na, nekik mutatjuk most be az egy éves Áron és szülei történetét. A kisfiú harmincöt dekával született, kisebb volt, mint egy fél kilós kenyér! Még bőre sem volt. De élni akart. Az orvosok szerint az a legnagyobb csoda, hogy már csak két hónappal van elmaradva teljesen egészséges kortársaitól.

KORASZÜLÖTT: Mintha Áron nem vette volna észre, hogy megszületett

A jogszabályok szerint a terhesség 24. hete már szülésnek számít, de ha a korábban érkezett magzat életjeleket mutat, akkor kötelező ellátni. És így, felülírva a nagykönyvet, a 21. hétre megérkezett Áron, 350 grammal és 25 cm-rel, 20 cm-es fejkörfogattal. A csupa mosoly Áron már 3 hónapja áll, mozgásjavító tornával segíti egy szakember, hogy korának megfelelően fejlődjön. 1-2 hónapos lemaradása van a beszédjében, de a hallása és a látása szerencsére rendesen fejlődik.

Olivia Wilde a legkreatívabb kismama a világon

A Doktor House sztárja rendkívül megható módját választotta annak, hogy a nagyvilág tudtára adja, második babáját várja.

SOMA MAMAGÉSA:

Soma Mamagésával 5 éves kora óta történnek logikailag megmagyarázhatatlan dolgok, ő ezeket csodáknak hívja. Azt állítja, gyermekeivel együtt a lélekvándorlás emlékével születtek, és hiszi, saját gondolataival is alakíthatja a sorsát.

Magyar bűvészek a világ legjobbjai között

A szemfényvesztés nagymesterei (Holtz Gábor, Soma, Badár Tamás, Galambos Fecó) nemrég egy teljes hétvégén órákon keresztül próbálták elvarázsolni a közönséget elég jelentős sikerrel. Mutatványaikat látván, talán mégis léteznek csodák. Ezért nem meglepő, hogy a magyar bűvészek a világ legjobbjai között vannak.

Megszületett Anne Hathaway gyermeke

A színésznő és férje, Adam Shulman tegnap jelentették be a nagy hírt: megszületett első gyermekük.

Lilunak csodálatos meglepetésben volt része – Irány London!

Legnagyobb örömünkre a Keresem a családom! második szériájának forgatása már javában zajlik. Lilu és a stáb jelenleg Londonban nyomoznak, ahol a műsorvezetőt különleges meglepetés érte.

Gigantikus szivárvány Dublin felett

Gigantikus szivárvány ívelt át Írország fővárosán vasárnap. A hatalmas boltív azon a napon jelent meg, amikor a köztársaság a brit uralom elleni húsvéti felkelésre emlékezett a 100-ik évfordulón. A szabadságharc rövid volt 1916-ban, a brit katonaság vérbe fojtotta, a vezetők közül többeket kivégeztek. A hívő római katolikus írek közül sokan azt mondták a szivárvány láttán: isten így jelezte, hogy szereti őket.

Lebénult, majd videóra vette újjászületését!

Az is kész csoda, hogy túlélte a huszonegy méteres repülést. Pál története motorbalesetével kezdődik, amelyben vétlen volt, és amely után nem tudott lábra állni. Úgy tűnt akkor - soha nem is fog,- lábai lebénultak. A negyvennyolc éves férfi szerintünk az akaraterő bajnoka, jó, hogy bölcs tudását gyerekekkel is megosztja.

Fókusz 2016-03-07


szerző:
2016.03.07. 18:55
A világ legcsodálatosabb repülőterei

A repterekről elsőre a sorbanállás és a várakozás ugrik be. Itt van néhány különleges példa, ahol a terminálok többek szimpla várotermeknél.

Kezek nélkül született, mégis zongorista lett belőle

A 15 éves orosz csodagyerek dacol a természet törvényeivel: bár nincsenek ujjai, mégis megtanult zongorázni, az előadásáról készült videótól pedig szinte lángol az internet!

Túlélt 5 emeletnyi zuhanást, és azt mondták, nem lehet gyereke, most mégis anya lett

Hogy hívják azt az embert, aki öt emeletnyi zuhanás után is küzd a normális életért? Amy Wighfull.  Amy csak 25 éves volt, amikor alvajárás közben kiesett egy szállodai ablak ötödik emeletéről. Hatalmas sérüléséket szenvedett. Azt mondták, soha nem lehet gyereke. A balesetnek már két éve, és ő soha nem adta fel.

Oscarra jelölték a Saul fiát!

Végre megtörtént az, amire 27 éve várunk: magyar filmet jelöltek a legrangosabb filmes elismerésre, az Oscar-díjra!

Zsaklin 18%-os tüdőkapacitással él

Nyolc hónapja van várólistán Cserepes Zsaklin: a tüdőátültetés az egyetlen esélye, mivel jelenleg mindössze 18% a tüdőkapacitása, betegsége következtében... Orvosi csoda, hogy még életben van, az pedig különösen, hogy otthonában töltheti a mindennapokat, de ennek ellenére kifejezetten pozitívan áll a helyzetéhez, és próbálja figyelmen kívül hagyni a korlátait, amennyire csak lehetséges. Őt köszöntöttük a stúdióban, valamint elkísérte édesanyja, Cserepes Erika, és kezelőorvosa, Dr. Kelemen Krisztina tüdőgyógyász is!

Kozsónak újra meg kellett tanulnia magyarul

Az énekes úgy érzi, szinte a csodával határos, hogy ilyen hamar felépült a tavalyi műtétje után. Az elmúlt egy évben ő és szerelme, Keira emberpróbáló időszakon ment keresztül – minderről tabuk nélkül meséltek riporterünknek.

„Az élet szeretete segíthet abban, hogy az élet végével is tudjunk foglalkozni”

Hospice házak. Falai között olyan betegeket ápolnak, akiken az orvosok szerint már nem lehet segíteni. Többek között, ahogy ők nevezik, az életvégiek utolsó szakát próbálják szebbé varázsolni.

Először HÉV ütötte el, majd kamion ment át rajta

Kétszer ütötték el, és mind a kétszer csodával határos módon maradt életben. Tamás viszonylagos derűvel éli az életét, interjút is kifejezetten vidám hangulatban adott. Persze tudja, hogy nem lesz harmadik esélye.

Csoda: kétszer is elgázolták, de túlélte

Először a HÉV sodorta el, akkor megúszta két hét kómával, és 26 csonttöréssel, ebből még teljesen felépült. Négy évvel később azonban már egy kamion ment rajta keresztül, ezt viszont már nem fogja elfelejteni: két műlába örökre emlékeztetni fogja a figyelmetlenségére. Ehhez képest Tamás viszonylagos derűvel éli az életét, interjút is kifejezetten vidám hangulatban adott. Persze tudja, hogy nem lesz harmadik esélye.

„Sosem fogom feladni” – ez Mosolyka életfilozófiája

Mosolyka néven ismeri egy egész ország, ami nem is csoda, hiszen pozitiv életszemlélete átragad arra, akivel találkozik. Azélet nem volt mindig kegyes vele, de ő ezen is képes volt túllendülni és kerekeszékben is teljesebb életet él, mint sokan anélkül. Nem hiányzik a társ, a szerelem sem az életéből, emellett folyton dolgozik, gondolkozik, hogyan adhatna még több erőt, annak, aki híján van. Vendégünk volt Hozleiter Fanny, azaz Mosolyka, valamint férje, Tóth Sándor.

Már így kommunikál szüleivel az agy nélkül született csodababa

Jaxon Buell elképesztő történetéről korábban már beszámoltunk: az anencephaliával született csecsemő a ritka rendellenesség következtében agy és félig koponya nélkül jött a világra. Betegsége már az anyaméhben kiderült, azonban vallásos szülei ragaszkodtak Jaxonhoz, és a terhességmegszakítás helyett vállalták a kicsi gondozását. Nemrég ünnepelte első születésnapját, és a maga módján már beszélgetni is tud.

„Vannak titkok, melyekre egy egész élet alatt sem derül fény.”

Fellebbent a titok, Ibrahim pasa megtudta, halottnak hitt lánya életben van. Torokszorító monológja mindent elárul szíve legféltettebb érzéseiről

Első születésnapját ünnepli az agy nélkül született baba

Jaxon Buell rendkívül ritka születési rendellenességgel, ún. anencephaliával jött a világra. A betegség ötezer újszülött közül mindössze egyet érint, és az eddigi tapasztalatok szerint az ilyen csecsemők többnyire halva születnek vagy legfeljebb pár napig élnek. A kis Jaxon új fejezetett nyitott a betegség szakirodalmában, ugyanis már egy teljes éve dacol súlyos állapotával.

Élve húzták ki a WC-ből az újszülöttet

Keresi a rendőrség az anyját annak az újszülött kislánynak, akit arccal lefelé találtak meg egy pekingi nyilvános WC-ben még vasárnap. A bébi csodával határos módon életben maradt, a környékbeliek hangos sírására figyeltek fel, ez mentette meg az életét.

Csecsemő is van a túlélők között

Öt nappal a nepáli földrengés után élve találtak a romok között egy 25 éves nőt. A szívverését hallotta meg egy speciális műszer. Az a 15 éves fiú, akit szintén 5 nap után húztak ki a romok közül, azt mondta: még mindig hallja a többiek kiabálását. Most derült ki, hogy egy négy hónapos csecsemőt is kimentettek.

KETTÉSZAKADT: A motor, megúszták a balesetet

Kettészakadt a motor az ütközés erejétől. Egy kisbusz sofőrje nem adta meg az elsőbbséget a balról közeledő motorosnak, aki a busz oldalába csapódott még vasárnap, Nyíregyházán. A motoros és utasa életét vélhetően az mentette meg, hogy vezető rutinosan fékezett és mindketten leugrottak a motorról, amelynek az eleje így is leszakadt.

HAZATÉRT: Zsebi másfél év után került elő

Zsebi története igazi csoda. A kis bichon havanese másfél évvel ezelőtt tűnt el, amikor gazdái nyaralni voltak. Hogy ez idő alatt hol járt, nem lehet tudni, de gazdáit már csak az érdekli, hogy kedvencük újra velük van.

Fókusz Plusz 15-04-04


szerző:
2015.04.04. 19:20
Fókusz Plusz 15-04-04

Fókusz Plusz: Mi az igazság? - Tényleg április negyedikén ért véget számunkra a második világháború? Hogy zajlott a Mohácsi csata? Történelmi tévhitek nyomába eredtünk. Nem adta fel - Felébredt a kómából, megvakult, majd árván maradt. Egy 26 éves lány megdöbbentő története.

Nyolc négyzetméteren tesznek csodát nap mint nap

Dr. Kun Renáta egy éve dolgozik a sürgősségi gyermekambulancián. Kedves mosolya hamar meggyőzi a gyerekeket és a szülőket, hogy jó kezekben vannak. Ezen a 8 és fél négyzetméteren, ahová két szülő vagy egy babakocsi már nehezen fér be, naponta akár 50, legtöbbször lázas, asztmás, tüdőgyulladásos vagy cukorbeteg gyerkőc fordul meg. Fürge Anett riportja.

Most már hisz a csodákban


szerző:
2014.12.26. 18:30
Most már hisz a csodákban

Nemrég álmodni sem mert arról, hogy fedél lesz a feje fölött, most már viszont hisz a csodákban - ezt mondta az RTL Híradónak az a hajléktalan debreceni kismama, akinek a kálváriáját 3 hete mutattuk be. A korábban állat kozmetikusként dolgozó Viola 7 hónapos terhesen került ez utcára, mert elvesztette a munkahelyét és nem tudta fizetni az albérletet. Attól félt, újszülött babáját állami gondozásba veszik, mert nincs otthona. Riportunk után rengetegen jelentkeztek, hogy segítenének a bajba jutott kismamának. A tomajmonostorai önkormányzattól pedig házat kapott, ahol már a karácsonyt gyermekeivel együtt tölthette.


 

CZEIZEL ENDRE: „Egy bizonyos ponton az ember elkezd hinni a csodákban”

Czeizel Endre már lemondott az életéről, amikor csodával határos módon meggyógyult. Betegségéről, gyógyulásáról és arról mesél, hogy miért ad minden egyes nap hálát a Mindenhatónak.

Czeizel Endre munkába állt


szerző:
2014.12.12. 17:35
Czeizel Endre munkába állt

2013-ban diagnosztizáltak nála leukémiát, mégis az bántotta, hogy más, kivételes képességű emberek is küzdhetnek olyan betegséggel, mint ő, úgy, hogy az a nagyközönség előtt soha nem lesz olyan ismert, mint az ő helyzete. Orvosként pár hónapja elfogadta, hogy meghal, a múlt héten egy koncertteremben sírva jöttek hozzá az emberek, hogy gratuláljanak neki, milyen jól néz ki. Genetika? Csoda? Czeizel Endre mindkettőről beszélt a Fókusznak. Ahogyan arról is, mihez lehet köze csodálatos gyógyulásának és mit kell még elvégeznie a Földön.

Előzetes: Orvosi csoda!


szerző:
2014.10.20. 14:26
Előzetes: Orvosi csoda!

Leszakadt a karja, de két hónap után szinte teljesen felépült az a lány, aki augusztus végén autóbalesetet szenvedett Nagyigmánd közelében. Az RTL Híradóban 6-kor a lány maga meséli el, hogyan emlékszik a balesetére.
 

Fókusz 14-08-01


szerző:
2014.08.01. 19:30
Fókusz 14-08-01

Háborús övezetben - Megrendítő helyszíni beszámóló a gázai övezet határáról. Magyarok, akik a harcok árnyékában élnek. Magyar csoda - Egy szőke bombázó lett a világ legszebb lánya. 120 indulóból Niki lett a királynő Las Vegasban. Túlélők - Egy magyar férfi, aki rajta lett volna a maláj gépen, de lemondta az utazást. Tragikus balesetek, és szerencsés túlélők. Vissza a középkorba? - Megtiltotta a nőknek a nyilvános nevetést a török miniszter elnök helyettes. Mit szólnak ehhez az itt élő törökök, és a kint élő magyarok?

A legújabb csodaautók nyomában


szerző:
2014.03.14. 16:58
A legújabb csodaautók nyomában

A Fókusznak sikerült a bravúr: ott lubickolhattunk a legnagyobb luxusmárkák közt, ahol egy dunaújvárosi férfi lábai és autó csodái előtt is fejet hajt a világ. Megálmodójuk most elárulja, hogy kerülnek az egyedi csúcsverdák az autóőrültek svájci találkozójára.

Fókusz 13-07-09


szerző:
2013.07.09. 20:55
Fókusz 13-07-09

Fókusz: Mindent bevallott! - Érettségije és diplomája is csalás eredménye! Váratlanul szókimondó interjú Hujber Ferenccel. Csoda, hogy túlélték - Mi is leszálltunk a légi katasztrófa helyszínén. Mi történt a pilótával? A hőség foglyai - Őrült száguldás Sztálingrádban. Megmutatjuk a Selyemút-rally igazi arcát.

Fókusz 13-02-07


szerző:
2013.02.07. 20:55
Fókusz 13-02-07

Fókusz: Világszép anyuka - Boldogabb, mint valaha! A gyönyörű topmodell, Ebergényi Réka megmutatta két hónapos kislányát. Csodájára járnak - Visszafelé beszél, akár teljes verseket is el tud mondani. Teszteltük Dániel különleges képességét. Már nálunk is? - Medve nyomára bukkantak Magyarországon. Négy települést figyelmezettek. Hogyan védekezzünk, ha veszélyes állat közeledik?

Negyven perc alatt egy 200 oldalas könyv? Lehetséges?

Ulz Mátyás 14 éves kamasz Dunakeszin. Jó tanuló, sportol, nem tud még vezetni, és képes villámgyorsan kiolvasni egy könyvet. Nem hiszik? Már több Rejtő könyvet is olvasott, de a Fókusz meglepte egy olyannal, amit még nem. Sikerül neki? Tehetség vagy furfangosság?

Misztikus helyek, ahol csodák történnek?

Megmagyarázhatatlan gyógyulások egy alföldi dombnál, megdöbbentő Jézus-arckép egy szántóföldön. Egy kelet-magyarországi település könnyező Szűzanya festménye, vagy netán Dobogókő misztikum övezte sziklái a rejtélyesebbek?

Fókusz 12-07-20


szerző:
2012.07.20. 20:05
Fókusz 12-07-20

Fókusz: Csillogás és árnyék - A reflektorfényben élnek, mégis rengeteg veszély fenyegeti a topmodelleket. Miről kell lemondaniuk? Sztárparádé - Antonio Banderas már hazajár Budapestre, Bruce Willis pedig otthon érzi magát. De kik azok, akik követik őket Hollywoodból? Rejtélyek nyomában - Kik szállták meg a titokzatos Jézus-képmás feltűnési helyét? Van-e mérhető hatása a gyógyító helyeknek?

Jazz csodagyerekek a MüPában


szerző:
2012.01.11. 19:00
Jazz csodagyerekek a MüPában

Andreas Várady és Dávid Hodek mindössze 14 évesek, de már több tucatnyi koncert van mögöttük. Hamarosan Budapesten is fellépnek.

Elképesztő orvosi „csodák” nyomában a Fókusz

Bravúros orvosi megoldások, amelyek nemcsak megkönnyítik a betegek gyógyulását, de olykor további műtétektől is megkímélik őket. Persze ezek drága kellékek, amelyek beszerezésére a kórházaknak nincs mindig pénzük.

Sírás a romok alatt: egy kisbabát mentettek ki

Csodás megmenekülés Ercisben. Egy kéthetes kislány került elő élve a romok alól.

Ajándékáradatban lubickoltak a csemeték

Mostoha körülmények között éltek, tésztát ettek tésztával, gyümölcshöz és húshoz csak egy héten egyszer jutottak, amíg fel nem figyelt rájuk egy ország.

Nem kell szülni, hogy valaki szoptatni tudjon

Azoknak a nőknek, akiknek nem lehetett kisbabájuk korántsem kell lemondaniuk az anyaság egyik legfontosabb velejárójáról. A természet egy kis segítséggel ugyanis tudja a dolgát. Most olyan szülőket mutatunk be, akik az örökbefogadás után neki is láthattak a feladatnak.

Fél Kettő 11-06-06


szerző:
2011.06.06. 14:20
Fél Kettő 11-06-06

Fél kettő: Beszéljünk róla? - A legtöbb gyerek nem is fogja fel, ha szexuálisan zaklatják. Csodákra képes - Hogyan fejleszthetjük az agyunkat? A győztes - László Attila megnyerte a Csillag születiket. Vendégünk volt az énekes.

A vak paci csodás menekülése


szerző:
2011.06.01. 19:35
A vak paci csodás menekülése

Ráomlott a pajta teteje, de a ló megúszta kisebb sérülésekkel.

Házon kívül 11-04-21


szerző:
2011.04.21. 23:55
Házon kívül 11-04-21

Házon kívül: Ilona sikeres, fiatal lány volt, és máig tisztázatlan a halála. Nem nyugszik az édesanyja, még mindig keresi a furcsa vasúti baleset felelősét. - Mi lesz, ha az eddigi 270 nap helyett csak 90 napig jár állami segítség a munkanélkülieknek? - Reménytelenség, majd csoda Egyházasharasztiban, ahol sok gyereknek a napi biztos ételt az iskolai menza jelenti.

Mekkora üzlet a vallás?


szerző:
2011.03.05. 19:31
Mekkora üzlet a vallás?

A Fókusz Pluszban Magyarország csodaváró helyszíneit járjuk végig, hogy kiderítsük, mennyire váltak híressé, mekkora üzlet nálunk a hit-turizmus, és, hogy készül-e bögre, póló a kegyhelyek képével?

Fókusz Plusz 10-09-11


szerző:
2010.09.11. 19:30
Fókusz Plusz 10-09-11

Fókusz Plusz - Fejátültetés, távműtét, arccsere, operáló robotok. A Fókusz Pluszban a jelenkor orvosi csodáinak nyomába eredünk. Vágás nélküli műtéteket, érző művégtagokat és vakok látását visszaadó retinachipeket láthatnak. A tudomány legmodernebb módszereit mutatjuk be Amerikától Japánig és a protonkéstől az újranövesztett végtagig.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való