Bulvár

90 percig birkózott egy krokodillal egy nő: Azt hittem, hogy meg fogok halni, mert éreztem, hogy csúszok a víz alá

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 4. 10:32

Csodával határos módon megmenekült. 

Egy 38 éves kétgyerekes anyuka, Falmira De Jesus, éppen Indonézia egyik olajültetvényén dolgozott, és a közeli folyamból akart vizet meríteni, amikor megtámadta egy krokodil. A prédára leselkedő krokodil megragadta a nő lábát, és megpróbálta a víz alá rántani, de az ellenállt, és segítségért kiáltott. Hamarosan odasiettek a kollégái, akik próbáltak segíteni a nőnek: egy facölöpöt nyújtva neki próbálták kihúzni, a többiek pedig a krokodilt próbálták hátráltatni. A támadásról videó is készült:

 

A szemtanúk szerint a krokodil és a nő 90 percig birkóztak: az állat folyamatosan próbálta a víz alá rántani a nőt, de a víz nem volt elég mély, áldozata pedig ellenállt, így idővel feladta, és elúszott.

Nagyon fájt, ahol a krokodil belém harapott. Nem tudtam szabadulni. Aztán éreztem, hogy egyre gyengébb leszek. Azt hittem, hogy meg fogok halni, mert éreztem, hogy csúszok a víz alá

– emlékezett vissza a nő, akit most a kórházban ápolnak. A krokodil a jobb karján, a combján és a lábszárán sebesítette meg, de az orvosai szerint teljesen fel fog épülni, ami egyfajta csodának számít.

Nyitókép: Pixabay / Pexels

#Bulvár#krokodil#túlélő#birkózás#harapás#csoda

Címlapról ajánljuk