Celebrandi

„Elkapta a hajamat és letiport a földre” – bántalmazó kapcsolata kísérti Jázmint

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 7. 21:25

Jázmint a mai napig gyötrik az emlékek, amikor exei fizikailag vagy lelkileg bántalmazták. A lány még szüleit sem avatta be a történtekbe, most viszont Puskás-Dallos Boginak és Petinek mesélt traumáiról, és arról, milyen reakciót vált ki belőle ösztönösen akár egy ártatlan érintés is.

Tök aranyos befont copfban volt a hajam. Elkapta a hajamat, letiport a földre, és konkrétan ordibált velem. Tíz százalékon volt a telefonom, zokogtam, sírtam, nem tudtam, hogy mit csináljak. Menjek oda haza, aki éppen letiport a földre?

– idézte fel Jázmin Boginak és Petinek.

A lány ezután bevallotta, nem ez volt az egyetlen eset, amikor bántalmazták egy kapcsolatában. Volt olyan is, aki szavakkal kínozta, amit szurkáláshoz hasonlított, és amiben végül „elvérzett”. 

Először nem akartam ezekről beszélni, mert úgy voltam vele, hogy így fognak tekinteni rám, meg elítélnek. De utána úgy döntöttem, hogy igazából én is egy vagyok a sok közül, akikkel ilyen megtörtént, és leszek én az, aki elmondja egy műsor keretében – lehet, hogy valakinek ez segíteni fog.

Amennyiben bántalmazás (akár, szóbeli, lelki, fizikai, szexuális vagy gazdasági erőszak) áldozata, Önnek joga van a segítségre. Hívja a NANE - Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület - segélyvonalát: +36 80 505 101

#Celebrandi#rtl#Videó#jázmin viktória#jázmin#bántalmazás#párkapcsolat#erőszak

Címlapról ajánljuk