Ez a sztár tűnhet fel A Karib-tenger kalózai új részébenA Disney által életre hívott kalóztörténetről manapság a legtöbbeknek Johnny Depp folyamatban lévő pere juthat eszébe. Szerencsére van jó hírünk is a széria kedvelői számára.
Celebklub

Ez a sztár tűnhet fel A Karib-tenger kalózai új részében

rtl.hurtl.hu

2022. május 17. 18:42

A Disney által életre hívott kalóztörténetről manapság a legtöbbeknek Johnny Depp folyamatban lévő pere juthat eszébe. Szerencsére van jó hírünk is a széria kedvelői számára.

A Karib-tenger kalózai producere, Jerry Bruckheimer újságírói kérdésre elárulta, nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy a sokak által nagyra tartott ausztrál szépség, Margot Robbie is részese legyen az új A Karib-tenger kalózai filmeknek. Az alkotó sokat sejtetően azt is elmondta, van B tervük is arra az esetre, ha nem sikerülne megállapodniuk a színésznővel: külön forgatókönyvvel készülnek. 

Ami még sokakat érdekel, hogy a Jack Sparrow kapitányt alakító Depp kap-e szerepet a folytatásokban. Bruckheimer azon kevesek közé tartozik, aki még nem tört pálcát a színész felett, hiszen az ártatlanság vélelme mindaddig megilleti Deppet, amíg jogerős ítélet nem születik az ügyében. 

Ennek ellenére kevés esélyt lát arra, hogy visszatérjen Jack Sparrow kapitány.

Nyitókép: Image Group LA / Gettyimages

 

#Celebklub#RTL Klub#rtl#karib-tenger kalózai#margot robbie#jack sparrow#oscar#film

Címlapról ajánljuk