Celebklub

A Drága örökösök szereplője szívhez szóló ügy mellé állt!

rtl.hurtl.hu

2019. október 30. 10:21

Ne tökölj, jótékonykodj! - ezzel a felhívással indított Halloween-i gyűjtést Varga Balázs a Heim Pál Kórháznak.

A hazánkban is az egyre ismertebbé váló ünnep kapcsán indított jótékonysági akciót Varga Balázs. Vannak olyan gyeremekek, akikre különösen érdemes odafigyelni, de erről nehéz beszélni, mert előbb jut eszünkbe a szégyen mint a segítség. A Drága örökösök színésze olyan gyermekekre szeretné felhívni a figyelmet, akik függőségben szenvednek. EZ A GYŰJTÉS RÓLUK, NEKIK SZÓL!

Ezért most Varga Balázs, hazánk legnépszerűbb napi sorozatának, a Drága örökösöknek sármőrje, Magyarné Fekete Veronika, a cukrászmesterség koronázatlan királynője és hazánk legnépszerűbb rendezvényhelyszíne, a Lázár Lovaspark most összefog.

“Ismert színészként, felelősségemnek érzem, hogy értéket közvetítsek, ha már a lehetőségeim adottak ahhoz, hogy a követőtáborom egyik legnagyobb csoportja – a tinédzser korosztály – figyel rám. Ezt a bizalmat meg szeretném hálálni és mi mást tudnék átadni nekik, mint amiben hitelesnek érzem magam?! (…)” – mondta Varga Balázs.

Balázs az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt arról, hogy miért fontos számára ez az ügy.
 


Azok a jótékonykodni vágyók sem maradnak ki az adakozásból, akikhez nem tudnak személyesen eljutni a jelmezbe bújt segítők. A közösségi oldalon közzéteszik a kórház Alapítványának számlaszámát. A segítők azt kérik, hogy a támogatás az osztályhoz érkezzenek, a közleményben tüntessék fel az osztály pontos elnevezését. A online felajánlásokért pedig emailben mondanak majd köszönetet.

forrás: BreakaCom
#Celebklub#rtl#RTL Klub#jótékonykodás#fiatalok#kórház#gyerekek#varga balázs#Drága örökösök#Reggeli

Címlapról ajánljuk