Celebklub

Amit az adásban nem láttál: A Főnök inkognitóban eddigi legnagyobb jutalmát osztotta ki a Csíki Sör tulajdonosa

rtl.hurtl.hu

2019. május 21. 11:13

Megható pillanatoknak lehettünk szemtanúi a Főnök inkognitóban negyedik részében, azonban a Csíki Sör tulajdonosa még az adásban látottakat is tudta fokozni! Exkluzív, adásból kimaradt jelenetünkből kiderül, hogyan!

A Főnök inkognitóban legutóbbi adásában a Csíki Sör Manufaktúra működésébe nyerhettek betekintést a nézők. A dokureality negyedik részében azért bújt álruhába a főnök, hogy kiderítse, hogyan telnek a mindennapok a gyár egyes részlegein. Lénárd András tulajdonos attól tartott, hogy őt könnyen felismernék, ezért Jakab Ingridet, a cég magyarországi leányvállalatának, a Csíki Sör Magyarország Kft-nek ügyvezető igazgatóját bízta meg a feladattal. Úgy tűnt, hogy jó döntést hozott: megbízottja tanulságos három napot töltött az üzemben, ahol közelebbről is megismerkedett Istvánnal, Szabival és Zolival.

Az adásból kiderült, hogyan telik a sörfőzőben és a töltödében dolgozók egy napja, hogyan reagálnak az alkalmazottak, ha egy problémát kell elhárítaniuk, milyen precíz munkát igényel a sörösüvegek címkézése, valamint arra is fény derült, hogy mivel töltik a munkaidejüket az értékesítők.

András elégedett volt a tapasztaltakkal, ezért úgy döntött, hogy megjutalmazza a dolgozókat. A gyermekeit egyedül nevelő István egy kétmillió forint értékű utazási utalványt kapott munkájáért. Szabi álmát egy krosszmotorral, motoros ruhával és mosogatógéppel váltották valóra, míg Török Zoli kétmillió forintot kapott, hogy hosszú idő után végre be tudja fejezni családi háza építését.

Azonban itt még nem ért véget a jutalmazás! Ezúttal ugyanis nem csak azok részesültek meglepetésben, akikkel a műsorban megismerkedhettünk, hanem az említett részlegek alkalmazottainak munkáját is értékelték. Ráadásul nem is akárhogyan: az adásban bemutatott mindhárom részlegen 1 millió forintot osztott szét az alapító tulajdonos a dolgozók között.

Nézd meg a megható adásból kimaradt jelenetet!

#Celebklub#Főnök inkognitóban#csíki sör#Lénárd András#jutalom#1 millió forint#adásból kimaradt jelenet#meglepetés#ajándék#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk