Celebklub

Sztárok, akik egészen mással foglalkoztak a hírnév előtt!

rtl.hurtl.hu

2019. május 2. 12:45

„Semmilyen munka nem ciki! Ha az embernek pénzből kell élnie, és pénzre van szüksége, akkor dolgoznia kell!” - nyilatkozta Nagy Alexandra, aki korábban egy bárban dolgozott. Azonban nem ő az egyetlen sztár, aki mielőtt híres lett, egészen más területen tevékenykedett. Olyan külföldi és magyar hírességeket gyűjtöttünk össze, akik a hírnév előtt teljesen hétköznapi munkát végeztek.

A legtöbb hollywoodi híresség hosszú és rögös utat járt be, mielőtt a vakuk kereszttüzében találta magát. Sőt, vannak, akik igazán meglepő munkával keresték meg a kenyérre valót. A legendás színész, Christopher Walken gyermekkorában oroszlánszelidítőként dolgozott. Whoopi Goldberg, mielőtt bezsebelt volna egy Oscar-díjat, halottasházi sminkesként tevékenykedett. Danny DeVito fodrász volt, majd az élet őt is a halottasházak felé sodorta, ahol elhunyt emberek frizuráját igazítgatta. Brad Pitt csirke jelmezben csábított be éhes járókelőket egy étterembe. Bruce Willis biztonsági őrként, teherautó sofőrként, taxisként és egy ideig magánnyomozóként is dolgozott.

Több magyar sztár is büszkén vállalja, hogy mielőtt beindult a szekér, különféle módon kereste a betevőt. A Barátok köztben Alizt alakító színésznő, Nagy Alexandra elárulta, hogy már fiatalon is szívesen vette nyakába a világot, így az is előfordult, hogy külföldön vállalt munkát. Görögországban például egy bárban dolgozott, ahol megtanult üvegeket dobálni.

Oláh Gergő sem vetette meg fiatalon a fizikai munkát:

„Közmunkás voltam. Ezt én vállaltam akkor is, és most is vállalom, mert ez is földön tart engem!”


Dombóvári István, a nagy nevettető, mielőtt hivatásos poéngyáros lett, számos munkakörben megállta a helyét. Családja anyagi helyzete nem tette lehetővé, hogy kizárólag tanuljon, így a közép- és főiskola mellett is dolgozni kényszerült. Egy húsipari cégnél 7 éven át dolgozott. Élete első munkája szűzpecsenye kiszedés volt, de nagyon sokáig rakodott kamionokat is.

Ha kíváncsi vagy, hogy a 2011-es X-Faktor győztese, Kocsis Tibor és a NOX egykori énekesnője, Péter Szabó Szilvia mit dolgozott korábban, nézd meg a Fókusz riportját!

#Celebklub#oláh gergő#dombi#dombovári istván#nagy alexandra#Barátok közt#péter szabó szilvia#kocsis tibor#híresség#munka#foglalkozás#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk