Celebklub

Lilu elárulta, mi az, amiről áldott állapotban sem bír lemondani!

rtl.hurtl.hu

2019. április 3. 9:58

A Cápák között gyönyörű műsorvezetője elárulta, hogy mi az, amit kismamaként sem bír abbahagyni.

Tavaly novemberben jelentette be a Cápák között műsorvezetője, hogy babát vár. Azóta eltelt pár hónap, és ahogy a fotókon is látni lehet, a híres kismamának szépen gömbölyödik a pocakja.

 

 

Mint ilyenkor lenni szokott, Lilu is rengeteg tanácsot kapott már arról, hogy mi az, amit csinálhat, illetve mi az, amit nem. A műsorvezető a közösségi oldalán mesélt erről, sőt, elárulta, hogy ő például a mozgásról nem tud lemondani.

 „Rengeteg tanácsot kapok, hogy mit csináljak, illetve mit ne csináljak ebben az időszakban. Egy valamiről viszont tényleg nem tudok lemondani, ez pedig a mozgás. Amikor csak jólesik, most is edzem, vagy sétálok. (…)” – árulta el Lilu a közösségi oldalán.
 

 

 

A kismama remek formában van, nagyon jól érzi magát a bőrében, és mint kiderült, eszébe sem jutott, hogy ne vállalja el a Cápák között felkérést. A műsor forgatása alatt csak egyetlen dolog volt, ami nem esett jól Lilunak, az pedig nem volt más, mint a tűsarkú.

Ha kíváncsi vagy az izgalmas showműsor következő részére, melyben a pénzügyi világ valódi sztárjai döntenek emberek sorsáról, akkor nézd meg az előzetest!

Forrás/képek: Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#műsorvezető#Karrier#magánélet#kismama#áldott állapot#Cápák között#lilu

Címlapról ajánljuk