Műsorújság
RTL Most

Lilu egy percig sem gondolkodott, hogy bevállalja-e

Csak a tűsarkú nem esett jól Lilunak, aki második gyermekével várandós, és kerek pocakkal forgatta a Cápák között című biznisz-alapú showműsort.

A műsorvezető remek formában van, a Reggeliben Peller Anna és Szabó Zsófi faggatta ki a műsorról és arról, hogy viseli a második várandósságot? A kismama nagyon jól érzi magát a bőrében, eszébe sem jutott, hogy ne vállalja el a Cápák közöttet. Az orvosával egyeztetett arról, hogyan óvja a baba és a saját egészségét a kilenc hónap alatt?

„Figyelj, most nem fogsz örülni, de nem kettő helyett eszünk” – mondta Lilunak az orvosa. – „De a császármorzsa a forgatás második napján orvul lecsapott. Olyan volt, mint az armageddon, amikor beüt valami. Aztán a kilencedik nap is császármorzsát ettem. Közben azért próbálok egészségesen élni, de ha van valami, ami így rád robban, akkor nem állsz el az útjából!”

Lilu azt is elárulta, hogy rendszeresen mozog, mert jól esik neki és így érzi jól magát a bőrében. Emellett sokat foglalkozik azzal, hogy 10 éves nagyfia, Dávid hogyan dolgozza fel ezt az új helyzetet. Ha szeretnéd tudni, hogyan készítik fel Dávidot a szülei a második trónörökös érkezésére, nézd meg a Reggeli videóját itt!


Ha még több érdekességre vagy kíváncsi a Cápák közöttel kapcsolatban, látogass el a műsor hivatalos oldalára és kövesd be a Facebookon is!

Legnézettebb videók