Celebklub

Lakatos Márk extravagáns szettekben hódította meg Amerikát

rtl.hurtl.hu

2019. március 8. 14:00

A Reggeli műsorvezetője szinte már bejárta az egész világot. Nemrég New Yorkban járt, és vele együtt a Fókusz kamerája is.

Márk stylistként sosem hagyná ki a legimpozánsabb divatheteket, Portugáliába, Szöulba, New Yorkba, sőt Miamiba is ellátogatott az utóbbi időben. Szerencsére, New Yorkba nem egyedül érkezett, hiszen a Fókusz elkísérte a legizgalmasabb helyszínekre.

Annak ellenére, hogy nem igazán rajong Amerikáért – sokkal közelebb állnak hozzá a mediterrán országok –, mostanra ismerte meg igazán New Yorkot, és rájött valamire:

„Nagyon szeretem, hogy itt az emberek örülnek annak, hogy ha valaki kitalálja magát, ha valaki energiát ad nekik. Szerintem ez egy tök fontos dolog!”
 

Persze, ezek az utazások nemcsak a ruhákról szólnak, hiszen Márk életében a gasztronómia is nagyon fontos helyet foglal elnem véletlen, hogy a Konyhafőnök VIP második évadában a döntőbe is bejutott.

Éppen emiatt a nagy almában arra is külön figyelt, hogy a legkülönlegesebb éttermekbe látogassanak el. Sőt, minden reggel más helyre ültek be, hogy mindent felfedezhessenek.

#Celebklub#rtl#RTL Klub#lakatos márk#divat#stylist#new york#divathét#öltözködés#gasztro#a konyhafőnök vip 2

Címlapról ajánljuk