Celebklub

Gólyahír: a Barátok közt egykori szereplőjének megszületett a kisbabája!

rtl.hurtl.hu

2019. január 30. 18:00

Szabó Kitti a közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt.

A híres sorozat egykori Bokros Lindája még a nyáron mesélt a Story Extrának arról, hogy mennyire meglepődött, mikor megtudta a hírt, hogy édesanya lesz. Kiderült, hogy Kittit az orvosai nem bíztatták semmi jóval: inzulinrezisztenciával, policisztás petefészek betegséggel és pajzsmirigy alulműködéssel küzd. Aztán az a pár elképzeléseit az élet kissé átírta, és közösen, nagy izgalommal készültek a szülői szerepre.

Január 28-án a Facebookon jelentette be Kitti, hogy megszületett a kisfiuk, aki a Félix nevet kapta: a csöppség édesanyja születésnapje előtt egy nappal jött a világra.


„Tegnap rengetegen írtatok nekem a születésnapom alkalmából, ami nagyon jól esett, de őszintén meg kell mondjam, nekem a gondolataim más körül forogtak!💫✨ 2019.01.28-án ugyanis megérkezett hozzánk a kisfiunk, Félix baba!👶🏻 Nem sokkal, egy picit hamarabb, mint vártuk, ezáltal a legnagyobb szülinapi ajándékot nyújtva - saját magát!🎁🤱🏻🎈(…)” – írta a képhez Kitti.

 

Szívből gratulálunk Kittinek és a párjának! ❤️   ❤️   ❤️

forrás/képek: Instagram

 

#Celebklub#rtl#RTL Klub#család#születés#kisbaba#gólyahír#első gyermek#kisfiú#szabó kitti#Barátok közt#story extra#sorozat

Címlapról ajánljuk