Celebklub

Az USNK és a Stolen Beat után Tamáska Gabi is saját dallal jelentkezett

rtl.hurtl.hu

2018. december 17. 12:00

Új szerzemények tömkelege, milliós videóindítások, ez máris elmondható az X-Faktor 2018-as versenyzőiről.

A 2018-as év az X-Faktorban úttörőnek mondható. Elsősorban azért, mert soha ennyi saját dallal nem jelentkezett még versenyző az élő show-k alatt. Az USNK az első show-tól kezdve minden héten előrukkolt egy újdonsággal, ehhez becsatlakozott a 3. show-ban a Stolen Beat is a Hol vagy?-gyal, nekik a Döntő után már kettő saját szerzeményük került fel a Youtube-ra (legutóbb az Insta szívek).

Kovács Pálnak is sikerült egy évekkel korábban írt dalát előadni, a Tudnod kell szintén felkerült a Youtube-ra. Gáspár Laci Tamáska Gabinak írt egy dalt a Döntőre, a Bárhol már elsőre is fülbemászó volt, két nap alatt több mint 244 ezren nézték meg a hozzá készített klipet.

A győztes csapat, az USNK már többmilliós videóindítást generált a dalaival, a Posztolj! 3 millió 740 ezer fölött jár, a !FogyaszdEl! az 1 millió 74 ezret lépte át, ezután jött egy romantikus rap, a #tevagya, amit 1 millió 78 ezerszer néztek már meg. A Szééééétcsaptam közel jár a 900 ezer videóindításhoz, a Döntő után pedig felkerült a STOM, ami átlépte a 269 ezer megtekintést.

Az X-Faktor múlt szombaton véget ért az USNK győzelmével, a karrier viszont csak most kezdődik! Ilyen jó rajtot még egyik évadban sem vettek a versenyzők, mint 2018-ban. Kíváncsian várjuk, mivel rukkolnak elő ezután az énekesek és csapatok!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#X-Faktor#stolen beat#usnk#tamáska gabi#kovács pál

Címlapról ajánljuk