Celebklub

Az X-Faktor versenyzői saját dalokkal taroltak!

rtl.hurtl.hu

2018. november 26. 0:31

A hétvégén eljött a második Élő Show ideje, ahol többen is saját szerzeményeikkel bűvölték el a közönséget. Sőt, újabb videoklipek is születtek!

Az USNK rapperei már az első Élő Show alkalmával saját dallal nyűgözték le a zsűrit, a Posztolj! című számukhoz ráadásul már aznap meg is jelent a hozzá forgatott videoklip is. Ez akkora siker lett, hogy azóta már átlépte a másfél milliós megtekintést, sőt a Youtube top tartalmai között az első helyen áll.

Ennek a sikerszériának pedig nem akartak véget vetni, így a második Élő Show-ra is egy új dallal készültek: a !FogyaszdEl! című alkotásuk is hasonló utakat járt be.

Most hétvégén Puskás Peti mentoráltja, Kovács Pali is becsatlakozott hozzájuk. Pali tizennégy éves korában írta meg a legelső dalát, amit évek múltán most, az X-Faktor színpadán adott elő. Ráadásul nem más, mint a gimnáziumi szerelme ihlette meg a fiút.

„Szemeid tükrében
A végtelent keresni
Nélküled eltűnök
Elrabol messze a bánat”

Miután előadta a tiniként írt szerzeményét, mentora büszkén jelentette be, hogy bizony Pali dalához is videóklip készült, ami még szombat este debütált a közösségi hálón!

Visszanéznéd a második Élő Show összes produkcióját? Az X-Faktor hivatalos oldalán mindent megtalálsz!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#X-Faktor#saját dal#kovács pál#usnk

Címlapról ajánljuk