Celebklub

Dobó Ági baba-partival lepte meg Tücsiéket!

rtl.hurtl.hu

2018. szeptember 26. 9:48

A buli pikantériája, hogy egyedül Ági tudja, hogy barátnője kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt. A nagy leleplezés estéjén a szülők izgultak a legjobban.

Az már múlt héten kiderült a Story Extrában, hogy Tücsi és jégkorongozó párja, Sofi kisbabát várnak. A rövid bejelentés után azonban hosszabban is mesélték a jövő márciusban érkező csemetéről.

„Ő is halak lesz, valószínűleg. Így hárman leszünk a családban, remélem ez harmóniát fog teremteni közöttünk.” – mesélte Sofi.
 

A pici pedig nem is érkezhetne jobbkor, hiszen a páros mindenképpen azt szerette volna, hogyha első babájuk pár hónappal az esküvőjük előtt születik meg. Miután a nagy napot július 20-ára tervezik, tökéletes az időzítésük.

Azonban arról még senki sem tud, hogy vajon kisfiuk vagy kislányuk lesz. Pontosabban egyetlen ember tudja csak: Dobó Ági.

Barátnője éppen emiatt egy leleplező partit szervezett a párnak, ahol megtudták a nagy titkot. A szervezés és a támogatás természtesen nem maradt hála nélkül, Tücsi egy igazán szívhez szóló posztban köszönt meg mindent Áginak:

#Celebklub#rtl#RTL Klub#tücsi#sofi#dobó ági#baba#kisbaba#terhesség#leleplezés

Címlapról ajánljuk