Celebklub

Megalázó taxis-történet: Földes Eszter kiakadt!

rtl.hurtl.hu

2018. szeptember 21. 11:54

A színésznő szomorú és egyben felháborító történetet osztott meg követőivel, amit kisbabájával és apró kutyájával kellett átélnie.

Eszter és zenész párja, Lovasi András júniusban jelentették be, hogy megszületett közös gyermekük, Lovasi Álmos Fülöp. A család azóta visszafogottan kommunikál csak az apróságról.

A kedves történetek, és a babázás idillje mellett sajnos, még őket sem kerülik el a negatív élmények. Így volt ez Eszterrel is, aki tegnap egy igazán felháborító történetet osztott meg követőivel, ami vele, 3 hónapos kisfiával és a kiskutyusukkal történt.

A HÉV állomásról szeretett volna taxival hazajutni – hogy ne kényszerüljön rá egy 6 km-es kutyagolásra a kicsivel –, azonban a kiskutyája miatt egyetlen autós sem vállalta, hogy elviszi. És még nem is ezzel lett volna a gond, hanem a stílussal, amit később még a diszpécser is folytatott, aki nem küldött neki egyetlen kutyusokat szállító autót sem.

„Gondoltam vannak arrafelé is állatbarát taxisok... de rosszul gondoltam. Az egyiknek felajánlottam, hogy kifizetem az esetleges takarítást, ha kéne a kiskutya miatt, de nem... Így a 4 férfi a kocsijában tespedve, végignézte, ahogy ott álldogáltam majdnem 1 órát a kisfiammal, aki már sírt, mert éhes volt, míg végül egy ismerősöm jött értünk, hogy hazajuthassunk. Nemhogy nem állatbarátok… de nem is emberbarátok..?” – írta a Facebook-oldalán.

A kommentelők persze azonnal reagáltak a történetre, és saját élményeiket megosztva, tanácsokat adva próbáltak vígaszt nyújtani Eszternek.

#Celebklub#RTL Klub#rtl#földes eszter#kismama#baba#kutya#taxi#megalázó

Címlapról ajánljuk