Celebklub

Botrányai miatt csúszik Johnny Depp új filmjének bemutatója

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 7. 12:18

A színész könnyen süllyesztőbe kerülhet, ha ezt így folytatja…

A City of Lies című mozi szeptember 6-án érkezett volna a mozikba, a premiert azonban eltolta a forgalmazó a Depp személye körül kialakuló egyre hevesebb viták miatt.

A színészt ugyanis beperelte az említett film felvételvezetője, azzal vádolva Deppet, hogy megütötte őt a forgatás során. A felperes Gregg Brooks elmondása alapján Depp agya teljesen elborult, amikor közölte vele, hogy le kell állítani a forgatást, az engedélyek lejárta miatt, ráadásul pont akkor, amikor egy hosszú jelenetet épp maga a színész rendezhetett volna meg.

A háromszoros Oscar-díjas színésznek nem ez az első botránya, 2016-ban volt felesége Amber Heard perelte be verbális és fizikai bántalmazás vádjával, Depp ellen végül távoltartási végzés is született az ügy miatt. Mivel ősszel érkezik a színész másik filmje, a Disney égisze alatt készülő Legendás állatok – Grindelwald bűntettei, így nem lenne meglepő, ha ezeket a kényes eseteket újra elővenné a bulvársajtó.
 


Mivel a 2Pac és Notorious B.I.G. halála utáni nyomozást feldolgozó City of Lies jóval kisebb költségvetésű és a mozipénztáraknál is nagyobb rizikót vállaló alkotás, így nem annyira meglepő, hogy a forgalmazó inkább megvárja, míg elmúlik a Depp körüli hajcihő.

Forrás: Indiewire
#Celebklub#rtl#RTL Klub#johnny depp#botrány

Címlapról ajánljuk