Celebklub

Így telt a magyar sztárok első fesztiválja

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 6. 10:21

Felcser Máté és Fluor Tomi is elmesélték, számukra milyen volt az első fesztivál élmény. Nektek milyen emlékeitek vannak az első alkalomról?

Az első fesztivál sokaknak meghatározó élmény, nincs ez másképp a hírességek körében sem. Fluor Tomiról könnyen gondolhatnánk azt, hogy már a fellépései előtt is lelkes fesztiválozó volt, pedig az első alkalommal, amikor ilyen rendezvényen vett részt, már fellépőként ment.

„Nekem ez kimaradt kicsit a „fiatalságomból”… Én úgy szerettem meg a fesztiválozást, hogy mint fellépő elmentem és akkor jöttem rá, hogy Jézusom, ez mekkora…”

Persze ellenpélda is akad, a Punnany Massif együttes oszlopos tagja, Felcser Máté egyik első fesztiválélménye például igazi partisztori. Zenésztársával Wolfie-val akkor még nem dolgoztak együtt, de barátságuk már akkoriban is összekötötte őket. A Volt fesztiválos buli vége az lett, hogy mivel nem volt szállásuk, Máté egy a fesztiválon megismert lány sátrában aludt, Wolfie pedig valahol a szabad ég alatt. Máté ráadásul az aznap megkapott fizetését is egyetlen nap alatt verte el...

„Az első szerintem még Sziget Fesztivál volt, még az ősi, amikor más néven hívták. Őrület volt, mert fogalmam sem volt róla, hogyan kell hazamenni. Szóval nem találtam oda, nem találtam haza, és közben sem találtam meg semmit…”

Ezt már Lakatos Márk, a Reggeli műsorvezetője mesélte a héten elstartoló Szigetről. Akkoriban persze még teljesen más volt a fesztivál arculata és hangulata, az azóta 26. „életévét” betöltő Sziget mára Európa egyik legnagyobb és legsikeresebb nyári fesztiváljává nőtte ki magát, melyen évről évre világsztárok lépnek fel.

Idén például olyan koncertekre lesz lehetősége elmenni a lelkes fesztiválozóknak, mint Lana del Rey, Kendrick Lamar, a Gorillaz, vagy az Arctic Monkeys.

Forrás: Story Extra, Reggeli
#Celebklub#rtl#RTL Klub#felcser máté#fluor tomi#lakatos márk#cooky#metzker viki#sziget#fesztivál#buli

Címlapról ajánljuk