Celebklub

A Barátok közt színésze megmutatta szerelmét!

rtl.hurtl.hu

2018. július 30. 10:50

Berecki Gergő és kedvese, Lilla először a Story Extrának nyilatkozott a kapcsolatukról: elárulták, melyikük a féltékenyebb, és azt is, hogyan ismerkedtek meg egymással. Mindeközben kiderült az is róluk, hogy tökéletes csapatot alkotnak a konyhában.

Immáron fél éve alkot egy párt a híres sorozat Berényi Bandija és szerelme, Lilla. A fiatalok, ha tehetik, nagyon sok időt töltenek együtt, egyelőre. Azonban elárulták, hogy ősszel nem lesz ennyire könnyű dolguk, ugyanis Gergő marad a stúdióban, párja azonban egyetemre megy. De addig minden időt megragadnak arra, hogy közös programokat szervezzenek.

 

 

Többek között azt is megtudhattuk, mi az, ami néha beárnyékolja a fiatalok kapcsolatát: Lilla mostanában nehezen viseli a sorozatbeli Bandi és Luca bimbozó párkapcsolatát.

„Azért más úgy látni őt, hogy mással van, és ugye ezt nemcsak én látom, hanem rajtam kívül még nagyon sokan, és azért ez így egy kicsit rossz.”


A Gergőék egyébként tökéletesen helyt álltak a Story Extra tesztjén, és kiderült, egyszerűen teljes összhangban tudnak együtt működni, ha főzésről van szó.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy sikerült Gergő és Lilla hamburgere, kattints a videóra!

forrás/képek: Story Extra
#Celebklub#rtl#RTL Klub#színész#párkapcsolat#teszt#szerelem#harmónia#féltékenység#konyha#hamburger#Barátok közt#sorozat#berényi bandi

Címlapról ajánljuk