Celebklub

Sztárok, akik egy szerepük emlékére tetováltattak

rtl.hurtl.hu

2018. július 28. 11:00

Gondoltátok volna, hogy ennyi világsztár visel a bőrén valamilyen emléket a kedvenc szerepeikről?

 

Tom Holland – Pókember: Hazatérés

A 22 éves színész 2016-ban debütált a mozivásznakon a világ egyik legnépszerűbb szuperhősének jelmezébe bújva. Szerepe tiszteletére készíttetett egy pók tetoválást, amit azonban alaposan elrejtett az őt fürkésző szemek elől. Persze nem kell semmi rosszra gondolni, Holland ugyanis a talpára varratta fel a falmászót.

 


Johnny Depp – A Karib-tenger kalózai

Jack Sparrow kapitány megformálója egyébként is híresen sok tetoválással rendelkezik, miért ne csináltatott volna egyet a leghíresebb szerepe tiszteletére is? Depp a filmbéli karaktere tetoválását varratta magára, egy naplementébe szálló fecskét, Jack felirattal.

A teljes szereplőbrigád – A Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetsége

Bizony, a Gyűrű Szövetsége nemcsak a filmben tartott össze, hanem a valóéletben is. Viggo Mortensen, Elijah Wood, Ian McKellen és a szövetség további tagjai mind magukra varratták a kilences számot, ráadásul a J.R.R. Tolkien által kitalált elf nyelven. Mennyire menő már ez!

 


A Mad Max: Harag útja női mellékszereplői – Mad Max: A harag útja

Bár a címszereplő Max, valljuk be, ez a film nem róla szólt. A sorozat negyedik felvonásában sokkal nagyobb szerep jutott Charlize Theron Furiosájának, illetve az általa védett fiatal lányoknak, akikre a filmben, mint a nővér feleségekre (sister wives) hivatkoztak. Az öt színésznő a szerep emlékére egyentetoválást csináltatott, mely három apró pontot és egy háromszöget ábrázol.

Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, és Jeremy Renner – A Bosszúállók

Bár a Hulkot megformáló Mark Ruffalo kihátrált a közös tetkókészítésből, az eredeti Bosszúállók maradék öt tagja elkészíttette a közös tetoválást, melyen a hatos szám és az Avengers logó szerepel. Mindezt a 10 éves Marvel Filmuniverzum és a Bosszúállók: Végtelen háború tiszteletére (és hirdetésére persze).
 

 


Amanda Seyfried, Rachel McDowall, és Ashley Lilley – Mamma Mia!

A 10 évvel ezelőtti Mamma Mia! sztárjai annyira jó barátnők lettek a forgatáson, hogy végül egy tetoválószalonban kötöttek ki, ahol ugyanazt a szót varratták a bal lábuk belső lábfejére. A szó a „minge”, mivel Amanda Seyfried beceneve Mingey, aminek nincs konkrét jelentése az amerikai angolban. A csavar viszont az, hogy a „minge” szót a női nemiszerv szlengjeként használják a britek, így nem csoda, ha Seyfried és barátnői kaptak néhány furcsa pillantást a tetkó miatt.

Az Öngyilkos osztag tagjai (mínusz Will Smith)  – Öngyilkos osztag

 Azt hiszem, megegyezhetünk benne, hogy a Suicide Squad nem a Warner-DC legerősebb filmje lett. Azonban még mielőtt bemutatták volna, úgy tűnt, hogy a szereplői büszkék az alkotásra, legalábbis ezt a képet festette fel az a tény, hogy nem csupán egyentetoválást készítettek, azokat egymásnak varrták fel. Ja, és hogy mit is pontosan? Egy SKWAD (Az osztagot jelentő Squad szó fonetikus verzióját) feliratot, amiből egyedül Will Smith nem kért.

#Celebklub#rtl#RTL Klub#tetoválás#tetkó#johnny depp#a karib-tenger kalózai#pókember#tom holland#a gyűrűk ura#mad max#öngyilkos osztag#suicide squad#dc#marvel

Címlapról ajánljuk