Celebklub

Nézd meg te is, hogyan énekelt együtt Pink és 12 éves rajongója!

rtl.hurtl.hu

2018. július 27. 11:00

Az énekesnő egy 12 éves rajongóját kérte fel, hogy adjon elő valamit a koncertjén, a produkciótól pedig nemcsak a közönség, hanem még maga Pink is elérzékenyült.

Még májusban történt, hogy Pink Vancouverben adott koncertet, melyre a 12 éves Victoria Anthony is rengeteget készült. A kislány ugyanis Twitteren kezdte el terjeszteni a #vicandpink hashtaggel ellátott kiírásait, melyekben arra kérte az énekesnőt, hogy közelgő koncertjén hadd adjon elő ő is egy dalt. Victoria megígérte, hogy felkészül a nagy eseményre, de végül nem kapott választ Pinktől, legalábbis a közösségi média felületeken nem.

Magán a koncerten viszont az énekesnő egyszer csak felhívta a színpadra a közönség soraiban álló kislányt, feltéve neki a kérdést, hogy róla olvasott-e a hírekben. Ezt követően Victoria megkapta álmai lehetőségét: elénekelhette Pink Perfect című számát a több ezer fős közönség előtt:

Victoria pedig betartotta az ígéretét, tényleg igazán felkészült a kihívásra. Pink és a közönség is elérzékenyültek, a 12 éves lánynak pedig egy álma vált valóra.

Az énekesnőnek, aki tavaly hazánkban is koncertezett, még 2017-ben jött ki új albuma Beautiful Trauma címmel, a napokban pedig egy új klippel is jelentkezett, melynek társrendezője is ő volt:

Forrás: YouTube, Twitter
#Celebklub#RTL Klub#rtl#p!nk#pink#koncert#meglepetés#énekesnő#klip

Címlapról ajánljuk