Celebklub

Legyél te is sztárfotós, mint Debreczeni Zita!

rtl.hurtl.hu

2018. július 12. 12:03

Mi kell ahhoz, hogy valaki befusson a divatszakmában? Nemcsak Zita, de Hajas László és Holdampf Linda is megosztotta tapasztalatait. Kíváncsi vagy a sikeres karrier titkaira?

Külső szemmel egyszerűnek tűnhet elkattintani pár képet, miközben a csinos modellek pózolnak a kameránk előtt, azonban ahhoz, hogy valaki profi fotós legyen, ennyi nem elég. Zita már korábban is mesélt szakmájáról a Reggeliben, akkor ráadásul tippeket is adott – és mutatott –, hogyan készíthetünk tökéletes karácsonyi képeket.

Most Hajas Lászlóval és Holdampf Lindával kiegészülve mesélt részletesebben munkájáról és a szerinte elengedhetetlen tanulmányokról:

„Akkor mondhatod magad fotósnak, ha azért valamit tettél!” – mondta Zita.


Zita nagyon fontosnak tartja, hogy mindenki tanulja meg a szakma alapjait: mindennek megvannak a saját építőkövei, és ezeket nem szabad kikerülni. Persze, azt is kihangsúlyozta – Lindáékkal egyetértésben –, hogy a tehetség és az affinitás legalább annyira fontos, mint az elméleti ismeretek.

Zita persze nemcsak munkájának él, hanem férjének, Gianninak is, akivel folyamatosan kalandokat szerveznek. Legutóbb például Rómába ugrottak ki, hogy férje átvehesse étterme újonnan szerzett díját. Ezeken az utazásokon sem maradhat el persze a fotózás, kiemelten Zitának köszönhetően.

Kíváncsi vagy, hogyan mesélt még többet az életéről és esküvőjükről a a Portréban? Akkor kattints ide!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#debreczeni zita#zita annoni#holdampf linda#hajas lászló#Karrier#divat#szakma#fotós

Címlapról ajánljuk