Celebklub

Johnny Depp megverte egyik kollégáját?!

rtl.hurtl.hu

2018. július 10. 9:53

A színész körül mindig történik valami. Legutóbb még állítólagos betegségéről szóltak a hírek, most viszont sokkal agresszívabb kép kezdett el terjedni róla.

Az 55 éves Depp sosem volt botránymentes sztár, mégis Amber Hearddel való kapcsolata volt az, ami igazán nagy sajtóvisszhangot gerjesztett. Sokáig mindenki a színész agresszivitásáról beszélt, és a hihetetlenül sötét hangulatú válásukról. Ezután picit elült a vihar, Depp pedig visszahúzódott.

Pár hete ijesztő képek jelentek meg róla, de kiderült valószínűleg csak egy forgatás miatt változott meg ennyire a külseje.

Most viszont újra előtörhetett belőle a rosszfiú, hiszen legújabb filmje munkálatai közben megütött egy stábtagot.

A történet úgy áll, hogy a „City of Lies” rendezője elküldte az említett kollégát Depp-hez, hogy szóljon neki, azon napon már csak egyetlen jelenetet vesznek fel… ami ezután következett, arra senki sem számított. Johnny őrjöngve és káromkodva üvölteni kezdett a stábtaggal, majd kétszer is bordán ütötte. Ezek után – valószínűleg poénból – felajánlott a srácnak 100 ezer dollárt, hogy nyugodtan üssön neki vissza.

A sztori pikantériája, hogy állítólag a produkció kirúgta a férfit, aki nem volt hajlandó tartani a száját az incidensről és inkább beperelte a színészt.

Mit gondoltok? Igaz lehet a hír?
 

Forrás: Justjared

#Celebklub#RTL Klub#rtl#johnny depp#per#agresszió#verekedés

Címlapról ajánljuk