Celebklub

Nem hiszed el: ezért ilyen csinos Dukai Regina!

rtl.hurtl.hu

2018. május 24. 11:25

A csinos modellről és műsorvezetőről senki sem gondolná, hogy odavan a hazai, zsíros ételekért. Pedig ez a helyzet. De akkor hogyan lehet ennyire csodálatos az alakja?

Jön a nyár, ez pedig azt is jelenti, hogy mindenki megőrül. Kezdődnek a diéták, a kimerítő edzések, az állandó számolgatások, hogy gyönyörű alakunk lehessen a strandon. Persze, biztosak vagyunk benne, hogy sokan a sztárok étrendjei és szokásai alapján próbálnak meg napirendre térni a diéta-lázban.

A Story Extra éppen ezért a csinos Dukai Reginát kapta el egy címlap fotózáson, hogy egy kicsit kifaggathassák az életmódjáról. Hogyan tud ennyire fitt és formás lenni állandóan?

Mindenki nagy meglepetésére Regina nem a koplalás és a folyamatos megvonások híve, magyar lányként imádja a hazai ízeket, éppen ezért nem mond nemet a zsíros receptekre sem:

„Vidéki lány vagyok, ezáltal nagyon sok olyan ételt szeretek, amit nem is gondolnának rólam… A töltött káposzta alap, de ami az abszolút kedvenc, az a sült oldalas.”
 

 

A post shared by Regina Dukai (@reginadukai) on


A titok az arányokban rejlik: Regina sem tömi tele magát ezekkel, de ez még nem jelenti azt, hogy minden ilyen nehezebb finomságot kizárna az életéből. Sőt! Szóval mindenki nyugodjon meg: ésszel kell enni, nem pedig koplalni.

Ami pedig a mozgást illeti: Reginának egy picit jobban oda kell figyelnie erre, hiszen a szív problémája miatt nem mindegy, milyen mozgásformát választ magának. De erre is van megoldás: ő a jógára és a piláteszre esküszik. Így nemcsak a testét, de a lelkét is rendbe tarthatja.

Kíváncsi vagy, milyen hasznos kis tippeket osztott meg a Story Extra stábjával? Nézzetek be Regina fotózásába:

#Celebklub#rtl#RTL Klub#dukai regina#csinos#fotózás#diéta

Címlapról ajánljuk