Celebklub

Nagy Eszter végre azt csinálja, amiről mindig is álmodott

rtl.hurtl.hu

2018. május 16. 13:24

A Szuperdöntő győztese még ma is alig tudja felfogni, hogy végre megnyerte a Konyhafőnököt. A versenyt, ami megváltoztatta az egész életét.

„Mindenkinek megvan az életében az útja, és azt hiszem, hogy én elértem az enyémhez.”


Eszter már gyerekkora óta odavan a főzésért, az ételekért és természetesen az evésért is. A szerelem először egy rántotta formájában született meg szülei konyhájában, és onnantól nem volt megállás. Éjjel-nappal kotyvasztott, kísérletezett és új recepteken dolgozott. Testvérét nem egyszer felébresztette az éjszakai csörömpölésével…

Rengeteg pénzt költött arra, hogy kiteljesedhessen és minél több új alapanyagot kipróbálhasson. A baráti társaságában pedig már mindenki tudta: ha Eszterhez mennek, biztosan esznek valami jót.

Az álom beteljesülésére azonban várnia kellett. Végül egyik barátnője benevezte a Konyhafőnökbe – a második szériába –, ami megvilágította a versenyzőt: végre tudta, mit akar az életben igazán.

A gasztroverseny után a szerencse is mellé szegődött, hiszen lehetőséget kapott, hogy a pénzügyi karrierje mellett kreatív séfként és egy csapat vezetőjeként is kipróbálhassa magát.

A második széria szomorú harmadik helyezése után most végre révbe ért, és a Szuperdöntő Fináléjában Zé az ő nevét kiáltotta ki az eredményhirdetésen. A nagy bejelentés után persze tovább folytatódott az ünneplés a konyhában, ahol gyermekei is osztoztak az örömében.

„Ha a gyerekeimnek ezzel példát mutattam, hogy ha egy kicsit ösztönöztem őket, hogy ne érjék be egy közepessel, egy harmadik hellyel, akkor nekem már ez megérte!”
 

#Celebklub#rtl#RTL Klub#A Konyhafőnök#nagy eszter#győzelem#gasztro#főzés#szuperdöntő

Címlapról ajánljuk