Celebklub

10 sztár, akikről nem is gondoltad volna, hogy a brit királyi család tagjai

rtl.hurtl.hu

2018. május 16. 13:47

Már csak hármat kell aludni, és eljön a várva várt nap. Harry herceg május 19-én az egész világ előtt veszi feleségül szerelmét. Ezzel Meghan Markle is tagja lesz a híres és népszerű királyi családnak. Ám vannak olyan világsztárok, akik már most is a nemes famíliához tartoznak, ugyanis kék vér csörgedezik az ereikben.

Valószínűleg többen is úgy gondolják, hogy a brit királyi családba bekerülni egyszerre átok és áldás is egyben. A gyönyörű amerikai színésznő őszinte szerelmét és boldogságát sajnos rengeteg dolog árnyékolja be az utóbbi hetekben, hónapokban.


Eljegyzésük óta emberek százezrei örülnek együtt a fiatal párral, ám természetesen a rajongók mellett a rosszakarók, a nevüket elhallgató, vagy éppen büszkén vállaló informátorok is felbukkantak, így nem is csoda, hogy egyre több fekete folt kerül elő Meghan családjáról.


Habár a következő sztárok nemesi felmenőkkel büszkélkedhetnek, nekik mégsem egy közelgő frigy miatt kell szembenézniük időről időre a róluk szóló pletykákkal.

Angelina Jolie surprise

Az Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, fotómodell, író, producer, filmrendező, és az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának különmegbízottja, korábbi jószolgálati nagykövete rokoni kapcsolatban áll II. Erzsébet királynővel - méghozzá 26. unokatestvérek.

 
forrás: Flickr

Brad Pitt wink

A Pitt családban nem csak egy nemes élt. Jolie ex-férje II. Henrik 25. unokatestvére.

forrás: Flickr

Beyoncé heart

Az énekesnőt sokan emlegetik királynőként munkássága miatt, ám ezt a címet valójában nem csak a zenének köszönheti. Bey és II. Erszébet 25. unokatestvérek - mindketten II. Henrik leszármazottjai. 

forrás: Wikipedia

Tom Hanks cheeky

A kétszeres Oscar-díjas színész édesapja az angol János király leszármazottja. Ez a kapcsolat teszi Hankset a királynő 24. unokatestvérévé.

 
forrás: Wikimedia

Richard Gere yes

A színész családfáját John Talbot (a 14. században született katonai parancsnok) köti össze II. Erzsébettel, aki a 22. unokatestvére. 

 
forrás: Wikimedia

Johnny Depp cool

A BBC leszármazottkutatója, Nick Barratt szerint a Karib-tenger kalózának és II. Erzsébetnek ugyanaz az ük-ük-ük(…)ük nagyapja. Így ők 20. unokatestvérek.

 
forrás: Flickr

Paris Hilton laugh

Hilton kisasszony mindig is úgy viselkedett, mintha királyné lenne, de most már legalább tudjuk, hogy az ő ereiben is kék vér csörgedezik. Pitthez hasonlóan, Paris is apai ágról áll kapcsolatban II. Henrik leszármazottjaival. Így ő II. Erzsébet 20. unokatestvére.

 
forrás: Wikimedia

Michael Douglas smiley

A hollywoodi híresség III. Edward király utódjaként kapcsolódik a brit nemességhez. Ő a 19. unokatestvére a jelenlegi uralkodónak.

forrás: Wikimedia

Hilary Duff angel

A Disney sztár áll a legközelebb II. Erzsébethez. A színésznő Catherine Car leszármazottja, aki sok történész szerint VIII. Henrik törvénytelen lánya. Hilary így a 18. unokatestvére a brit uralkodónak.

 
forrás: Wikimedia

George W. Bush enlightened

Az Egyesült Államok korábbi elnöke nem a jelenlegi uralkodóval, hanem Diana hercegnével áll rokoni kapcsolatban, 11. unokatestvérek voltak. Ráadásul a kutatások alkalmával arra is fény derült, hogy Busht Abraham Lincolnhoz és Marilyn Monroe-hoz is rokoni szálak kötik.

A családfa pedig hamarosan ismét bővülni fog! 

Forrás: CheatSheet
 

 

A jegyesek közös életéről filmet forgattak, melyet még a nagy nap előtt megnézhetnek a rajongók, hogy az esküvőre mindenki képbe kerüljön Harry herceg és Meghan Markle érzéseivel.  Ha szeretnéd élőben végignézni a hercegi esküvőt, kapcsolj május 19-én, szombaton 12:55-kor az RTL Klubra az RTL Híradó Különkiadásáért, vagy látogass el az RTL Híradó weboldalára

 

#Celebklub#rtl#RTL Klub#királyi család#királyi esküvő#royal wedding#harry herceg#meghan markle#johnny depp#brad pitt#angelina jolie#tom hanks#George W. Bush#michael douglas#paris hilton#richard gere#beyoncé

Címlapról ajánljuk