Celebklub

Lilu: „Egyszer az anyukám szemébe akarok nézni!”

rtl.hurtl.hu

2018. május 14. 17:17

A „Keresem a családom!” műsorvezetője a Reggeliben elárulta, milyen volt a doku-reality új évadának a forgatása, és azt is, milyen történetekkel találkozhatnak majd a nézők.

Az már nem titok, hogy a híres családegyesítő műsor új évaddal fog jelentkezni, amiről pedig Lilu örömmel mesélt az RTL Klub Reggeli műsorában. Kiderült, hogy mostanra már minden részt leforgatott a stáb, és nemsokára tíz történetet tárnak majd a nézők elé. 

Lilu elárulta azt is, hogy egyszerűen nem lehet lelkileg felkészülni ezekre a forgatásokra, és amit mindenképp megtanult: nem szabad ítélkezni, mert mikor jobban belelát az ember egy-egy történetbe, rájön, maga sem tudta volna jobban csinálni.


„Lehet, hogy első ránézésre, első pillanatra úgy tűnik, hogy te ezt biztos nem így csináltad volna, de ülj le, beszélgess először félórát azzal az emberrel, és akkor rájössz, kinek milyenek az esélyei.”

 

Nem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy a Keresem a családom! történeteit valóban az élet írja, és ahogy Lilu is említi, az élet olyan sztorikat képes írni, amin maga a stáb is meghökken néha. Ami nagyon megérinti a műsorvezetőt és a műsor szerkesztőit is, az az, amikor egy gyermek keresteti az édesanyját - vagy néha inkább úgy fogalmaz: "biológiai anyját".


„A kereső gyerek mindig azt mondja, hogy akarom tudni, hogy miért történt így – ez ügye a legfontosabb –  és egyszer az anyukám szemébe akarok nézni.”


Ha kíváncsi vagy a Liluval készült teljes interjúra, kattints a Reggeli videójára!

Ne feledjétek, a Keresem a családom! hamarosan folytatódik!

Forrás/képek: Instagram
#Celebklub#RTL Klub#rtl#műsorvezető#forgatás#élmény#stáb#családegyesítés#lilu#keresem a családom!#Reggeli

Címlapról ajánljuk