Celebklub

Film készül Harry herceg és Meghan Markle közös életéről

rtl.hurtl.hu

2018. május 11. 11:05

Május 19-én biztos, hogy szinte minden szempár a világon Harry és Meghan esküvőjét fogja nézni. De előtte egy kis betekintést kaphatnak majd a rajongók és az érdeklődők a szerelmesek múltjába, hogy felkészülten nézhessék végig a világraszóló menyegzőt.

A royal-lagzira már csak jövő hétvégéig kell várnunk. Néhány nap múlva egy brit tévécsatorna bemutatja az év „legkirályabb” filmjét, ami Harry herceg és Meghan Markle románcáról szól.


A pár történetét mindenki szeretné megismerni. Ezt vitték vászonra a készítők. A szereplők Murray Fraser és Parisa Fitz-Henley most egy interjúban meséltek a forgatásokról. 


„A kezdetektől fogva mutatjuk be a történetüket, hogy hogyan ismerkedtek meg, milyenek voltak a randevúik, de még a lánykérésről is lehull a lepel. Ahogy láthatják, Meghan régi életét és Harry múltját is.” - árulta el a Harry herceget alakító színész.


De megtudhatjuk azt is, hogy hogyan illeszkedett be a színésznő a királyi családba. Az esküvő viszont már nem lesz benne, azt az RTL Klubon nézheted élőben május 19-én, szombaton 12:55-kor az RTL Híradó Különkiadásában, vagy az RTL Híradó weboldalán!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#harry herceg#meghan markle#royal wedding#esküvő#lakodalom#menyegző

Címlapról ajánljuk