Celebklub

Megszületett a világhírű modell második gyermeke!

rtl.hurtl.hu

2018. május 10. 9:30

Miranda Kerr május 7-én adott életett egy kisfiúnak, akinek már a nevét is tudni! Hihetetlenül megható, hogy miért pont ezt a nevet választották!

A szupermodell Miranda Kerr 2008-ban ismerkedett meg Orlando Bloommal, azonban sokáig titokban tartották kapcsolatukat. 2010-ben végül megtörték a csendet, nyáron ugyanis kimondták a boldogító igent. Egy hónappal később kiderült, hogy az ausztrál modell babát vár, közös gyermekük 2011. január 6-án született meg, és a Flynn nevet kapta. Egy ideig úgy tűnt, hogy minden rendben, azonban két évvel később A Kari-tenger kalózainak sztárja és Miranda a válás mellett döntöttek.

2015-ben jött a képbe a Snapchat társalapítója, Evan Spiegel, akivel 2017-ben házasodott össze Miranda. Tavaly novemberben pedig már arról cikkeztek, hogy úton van közös gyermekük. Kisfiuk 2018. május 7-én született meg, és Evan nagypapája után a Hart nevet kapta.

"Nem tudjuk szavakkal leírni, hogy mennyire boldogok vagyunk, hogy üdvözölhettünk kisfiunkat a családunkban. Miranda jól van, és Flynn izgatottan várja a kistestvérét. Köszönjük a kedves szavakat és a jókívánságokat!" - közölte az újdonsült apuka a sajtó munkatársaival.

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

#Celebklub#miranda kerr#gyerek#gyermek#baba#modell#kisfiú#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk