Celebklub

Kiderült az igazság Palvin Barbi barátjáról!

rtl.hurtl.hu

2018. április 6. 16:50

Tavaly augusztusban félreérthetetlen képek láttak napvilágot a magyar modellről és az angol énekes-zeneszerzőről. Barbi a minap tisztázta, hogy mi van közte és Julian Perretta között!

Palvin Barbit és Julian Perretta angol zenészt 2017 nyarán hozták hírbe egymással, miután közös képeket posztoltak Instagramjukra, és csókolózás közben is lencsevégre kapták őket. Azóta több mint fél év telt el, de nem sok minden derült ki kettőjük kapcsolatáról. Egészen mostanáig!

Pénteken ugyanis megjelent a videoklip Julian On The Line című dalához, aminek a világhírű magyar modell a főszereplője. A klipben az énekes barátnőjét Barbara alakítja, aki pár nappal a debütálás előtt közzétett egy rövid részletet a videóból.


"Gratulálok az új dalodhoz, Perrett! Izgatottan osztom meg mindenkivel ezt a kis előzetest a klipből, ami pénteken fog megjelenni. Remélem, épp annyira fogjátok élvezni, mint mi a forgatást!" – írta a poszthoz Barbi.

A modell rajongói persze azonnal kérdésekkel kezdték bombázni Palvint, aki arra a kommentre is válaszolt, hogy Julian a pasija-e.

Hogy mit? A videóból kiderül!

#Celebklub#palvin barbi#palvin barbara#julian perretta#barát#pasi#csók#szerelem#kapcsolat#modell#zenész#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk