Celebklub

Először mutatta meg gyermekeit a Barátok közt sztárja

rtl.hurtl.hu

2018. április 4. 14:56

Annak ellenére, hogy férjével, Kinizsi Ottóval eddig óvták lányaikat a nyilvánosságtól, az 1000 arcú színésznő most elárulta boldog házasságának titkát, és azt is, miért vállalta az anyaságot a karrierje helyett.

Többször állította már az élet megpróbáltatások elé, így számos szakmában kipróbál(hat)ta magát:

 
Voltam Amerikában bébiszitter, árultam itthon az utcán ékszereket, voltam edző, színész, műsorvezető.


A színésznő állítja, őt a változás inspirálja, éppen ezért választotta jelenlegi munkáját. Művészeti vezetőként dolgozik Budafokon, ami szintén élesváltásnak tűnhet a spinning edző vagy a színész szakmához képest. 


Nincs soha két egyforma napom. Vagy egy pincébe kell menni, vagy egy tárgyalás van, meeting, vagy egy előadóval, fellépővel találkozom. Ami nekem még érdekes, hogy papírmunkát végzek.


Férjével, Kinizsi Ottóval 2004 óta házasok. Kapcsolatuk egyik speciális fűszere, hogy Anita az új feladatok miatt időről időre teljesen megújul. 


Egy időben megőrült attól, hogy neki három évente új felesége van, mert ő szerinte nekem ilyenkor a személyiségem is változik. Egy időben ő borzasztóan szenvedett. Most már csak így ül néha és mondja, ’Na, mikor jön a következő Anita?’

 

De hogy miért hallhattunk eddig keveset magánéletükről, és miért nem láthattuk korábban a csodaszép lányokat, az a videóból kiderül!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#deutsch anita#kinizsi ottó#Barátok közt#házasság#család#gyerek#magánélet

Címlapról ajánljuk