Celebklub

Sebestyén Balázs ezt is bevállalta gyermekeiért

rtl.hurtl.hu

2018. március 21. 14:42

Balázs nemcsak műsorvezetőként, de családfőként is remekel. Ezúttal két kisfiát, a négy éves Noelt és a kilenc éves Benettet szerette volna lenyűgözni gasztro tudományával.

A feladat adott volt, és szerencsére az elkészítésre váró étel sem volt túl bonyolult. Csak azok az alapanyagok ne lettek volna olyan egyformák…


Megvan az, amikor hőssé akarsz válni a gyereked szemében és azt mondod neki: most apád olyan császármorzsát csinál neked, hogy csak na! Aztán rájössz, hogy a búzadara helyett, zsemlemorzsát raktál bele!!😂😂🙈🙈
A gyerek pedig kérdőn néz rám még mindig, hogy: “mikor lesz kész, apa? Biztos nagyon finom lesz!!”✌️✌️😂😂

 

 

A műsorvezető követői azóta is jobbnál jobb és hasznosabbnál hasznosabb tanáccsal látják el a konyhatündér apukát:

 
Szalvétára tegye ki Viki, zsemlemorzsát, búzadarát,stb...és nézd meg, tapintsd meg és így megtanulod. Hajrá!!!

 

De volt, aki saját receptjét osztotta meg Balázzsal:


Császármorzsa: 4 tojas sargajat, 4 ek cukorral es egy vanilias cukorral habosra keverem. Felontom fel liter tejjel es hozzateszek annyi grizt h tejfol surusegu legyen. Ezutan hozzateszem a felvert tojashabot. Allni hagyom par orat. Edenybe max fel ujjnyi olajat teszek, felforrositom, a masszat beleontom es addig kevergetem amig a megfelelo allagot el nem eri (feluton fedot teszek ra). Ilyen egyszeru!

 

Az lehet, hogy Balázs a konyhában nem tud varázsolni, viszont úgy tűnik, A Fal ma esti adásában képes teljesíteni a kívánságokat:

 

 

Forrás: Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#sebestyén balázs#apuka#főzés#konyha#gyerekek#műsorvezető#a fal

Címlapról ajánljuk