Celebklub

Ed Sheeran titokban megházasodott?

rtl.hurtl.hu

2018. február 23. 10:36

Ha a puszta tény – hogy eljegyezte barátnőjét – nem lett volna már éppen fájdalmas az énekes rajongóinak, a napokban felmerült a gyanú, hogy már oltárhoz is álltak.

Még év elején jött a hír, hogy az énekes eljegyezte barátnőjét. Ed egy édes Instagram posztban meg is emlékezett a nagy eseményről, hiszen a következőket írta akkor:

„Szereztem magamnak egy menyasszonyt még újév előtt! Nagyon boldogok és szerelmesek vagyunk, sőt a macskáink is felpörögtek!”
 

 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on


A szerelmes dalairól elhíresült énekesről azonban a napokban egy kis pletyka kezdett el terjedni: sokan úgy gondolták, hogy a pár már össze is házasodott. Ed egyik londoni fellépésén ugyanis egy csillogó kis ékszert láttak a gyűrűs ujján. Persze, mindenki azonnal találgatni kezdett, hogy vajon ez tényleg azt jelentheti-e, hogy Ed és választottja, Cherry összeházasodtak.

Az énekes persze nem hagyta sokáig kételyek között a követőit, hiszen egy interjúban hamar lerántotta a leplet az igazságról:

„Sosem értettem, hogy a férfiak miért nem hordhatnak eljegyzési gyűrűt. Mindenkinek ugyanazt az elköteleződést jelenti. Cherry maga készítette nekem.”


Ahogyan azt a riporternek is mesélte, nagyon szórakoztatta, hogy az emberek ekkora felhajtást kerítettek a dolog körül, de azt is közölte, hogy a nagy őrület ellenére sem hajlandó levenni a gyűrűjét.

Egyetlen rejtély maradt csupán: vajon mikor lesz a sokat emlegetett frigy?

#Celebklub#rtl#RTL Klub#ed sheeran#eljegyzés#házasság#szerelem#pletyka

Címlapról ajánljuk