Celebklub

Vajon miért éppen Kiss Ádám a legsikeresebb humorista?

rtl.hurtl.hu

2018. február 19. 14:21

Kiss Ádámot manapság nem igazán lehet kikerülni, a népszerű humorista ugyanis kollégái között is a legsikeresebbnek számít. Nemcsak erről, de maximalizmusáról, az előadásairól és új terveiről is mesélt.

A Story Extra stábja éppen születésnapján lepte meg Kiss Ádámot az egyik fellépése előtt. A humorista persze örömmel fogadta őket és be is avatott mindenkit egy kis titokba: önálló estje hihetetlen számokat hozott össze!

 „Akkor dicsekszem… a Dumaszínház legsikeresebb előadása evör” – mesélte az előadássorozatról.
 

Anno, amikor a szalagavatóján tánc helyett inkább egy vicces kis monológot adott elő osztálya elmúlt éveiről, valószínűleg még ő sem gondolta volna, hogy ezzel megtalálta a hivatását is. A vicces kis történeteit profin előadó stand-up herceg most már ott tart, hogy az ő önálló estjére kelt el eddig a legtöbb jegy: jelenleg már 50 ezernél tartanak az eladások.

Ádám maximalizmusát figyelve, ez egyáltalán nem meglepő, hiszen minden egyes részletre odafigyel.

Szerette volna egy kicsit tovább vinni a „vicces ember egy szál mikrofonnal poénkodik” sémát és egy nagyobb szabású show-t talált ki. Egy olyan előadás sorozatot, amelyen rövid kis videókkal – vlogokkal – színesítik a műsort. Ráadásul az is célja volt, hogy egy óriási mítoszról is lerántsa a leplet.

 

A post shared by kissadam (@kissadaminsta) on

Nagyon sokszor megkapják ugyanis azt, hogy a történeteik nagy részét csupán ügyesen kitalálják. Ezekkel a videókkal azonban mindig alá is tudja támasztani, hogy bizony ezek a sztorik tényleg megtörténtek.

Természetesen az évek alatt nemcsak a népszerűsége nőtt meg Ádámnak, de az élete is teljesen átalakult. A rajongók szeretete mellett azonban azóta egy sokkal fontosabb dolog is megjelent az életében: apuka lett!

 

A post shared by kissadam (@kissadaminsta) on

Így az állandó fellépések mellett már a családja az elsőszámú!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#kiss ádám#Showder Klub#stand up#humor#poén#fellépés

Címlapról ajánljuk