Celebklub

Lilu: „Képtelenség feldolgozni egy-egy megrázó történetet”

rtl.hurtl.hu

2018. január 26. 11:28

A műsorvezető elárulta, hogy az elmúlt években mennyit változott a doku-reality sorozatnak köszönhetően, és mi a legnehezebb a forgatások alatt.

Lilu konkrétumokat még nem árulhatott el a most készülő „Keresem a családom!” új évadáról, viszont azt igen, milyen nehéz tud lenni egy-egy forgatás, egy-egy család története.

„Azt hittem, az elején lesz nehéz, közben éppen fordítva alakul: egyre mélyebben megérintenek az egyes történetek. Olyan dolgokat látok, amilyenek – mert szerencsére egészen más az életem – roppant nagy hatással vannak rám.”
 

 

 

Mivel a sorozatot szinte az élet írja, és a készítőknek valójában semmilyen ráhatásuk sincs az alakuló történetre, sokszor ő maguk is úgy élik meg az egészet, mint a nézők, vagy még nehezebben. A forgatások után a stábtagok rendszeresen megbeszélik az átélt dolgokat, másképp nem lehetne feldolgozni azokat. De van néha olyan is, mikor mindenki csendben magába fordult, magába burkolózik.

„Egy hazaút alatt képtelenség feldolgozni egy-egy megrázó történetet. Bizony nagyon nagy csönd tud lenni a buszban olyankor” – árulta el Lilu.


Hogy miért nem látjuk sírni a műsorvezetőt – aki pedig sokszor nem bírja megállni könnyek nélkül a forgatást – arra egyszerű a válasz: úgy döntöttek, kivágják azokat a jeleneteket a műsor végső változatából.

 

 

„Elkerülhetetlen persze, hogy könnyes a szemem, de nem gondolom, hogy van jogunk más fájdalmával, vagy hatásvadász képsorokkal operálni, ezek valódi szereplők valódi drámái” – mondta a műsorvezető.


A „Keresem a családom!” legújabb epizódjait hamarosan az RTL Klubon láthatják majd a nézők!

forrás/képek: Blikk, Facebook, Instagram
#Celebklub#történet#család#sorsfordító#családegyesítés#forgatás#dráma#lilu#keresem a családom!#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk