Celebklub

Peller Anna és Wossala Rozina a nyolcvanas évekbe utaztak

rtl.hurtl.hu

2018. január 23. 10:28

Kíváncsiak vagytok, hogyan festettek volna kedvenc sztárhölgyeitek néhány évtizeddel korábban? Tartsatok velünk, és csodáljátok meg a saját szemetekkel!

A nyolcvanas évek divatját semmivel sem lehet összekeverni, hiszen ez az élénk színek, a válltömés, a merész frizurák, és az aerobic nadrágok időszaka volt. Bizony előfordul, hogy elmosolyodunk a fotók láttán, de most eljátszhatunk a gondolattal, hogy mi lett volna, ha kedvenc sztárjaink pár évtizeddel korábban futnak be.

A Story Extra jóvoltából most ti is megcsodálhatjátok Anna és Rozina átalakulását. A profi fodrász és a tehetséges sminkes zseniális munkát végeztek, és miközben a nagy átalakításon dolgoztak, a vállalkozó szellemű hölgyek elárulták, hogy miért is imádták a nyolcvanas éveket.

Annának már volt alkalma egyszer kipróbálni az időutazást, hiszen a Playback Párbajban egy Salt-N-Pepa dallal lépett színpadra. De vajon mi a véleménye a Reggeli házigazdájának az akkori időkről?

„Én a nyolcvanas években születtem, ezért mindig is érdekelt az a korszak, viszont örülök, hogy a kamaszkoromat nem akkor kellett eltöltenem. Akkor még nem volt divatban a szőrtelenítés, és engem nagyon zavart volna, ha bokorral kellett volna rohangálnom.” - mondta Anna.
 

 

A post shared by Rozina Wossala (@rozinawossala) on

„Az benne a szép, hogy az információ nem volt annyira elérhető, mint ma. Ott van még egy pici tudatlanság a dologban, és egy kis rejtelem az életben. Ma, ha bármire kíváncsi vagy, előkapod a mobiltelefonodat, bepötyögöd, és megtudod, hogy a Taj Mahal hány négyzetméter.” – nyilatkozta Rozina.
 

Nem sokkal később hihetetlen látvány tárult a szemünk elé, amikor végeztek a nagy átalakulással. Rozina olyannyira elégedett volt, hogy szóvá is tette: ő mindig tudta, hogy ebben a korban kellett volna születnie.

Nektek mi a véleményetek?

#Celebklub#RTL Klub#rtl#peller anna#wossala rozina#story extra#nyolcvanas évek#divat#frizura#smink#átalakulás

Címlapról ajánljuk