Celebklub

VV Fanni gyilkosa a lány pénzéért ölhetett?

rtl.hurtl.hu

2018. január 18. 11:27

Egyre rejtélyesebbek a valóságshow sztár halálával kapcsolatos infók, most például kiderült, hogy mi lehetett az oka a megölésének. Vajon mi lehet az igazság?

Az egész országot sokkolta, amikor kiderült, hogy sehol sem találják Fannit. Ezt tovább tetézte, amikor már a lány haláláról szóltak a hírek.

Fanni tavaly november 20-án tűnt el, és utána mindenki a keresésére indult, azonban napok elteltével jött a megrázó hír családjától, miszerint a rendőrök azt mondták nekik, meghalt a lányuk. Több napon keresztül folyt a házkutatás Fanni lakásában, ahol a talált nyomok segítségével eljutottak a lehetséges elkövetőhöz. A férfi elismerte, hogy bűnös, de állította: nem gyilkolt.

Mindenki erőszakos embernek tartja a megvádolt férfit, akinek ráadásul még Fanni vérét is megtalálták az autójában!

Ennyit tudtunk eddig, a nyomozás azonban azóta is tart.

A család ügyvédje most azonban új információkat osztott meg a Fókusszal: az escortként is dolgozó Fanni lakásában több millió forintot találtak, és valószínűsíthető, hogy éppen emiatt ölték meg. A pénzét akarták.

Az indíték rejtélye mellett még fontosabb kérdés, hogy hol lehet a lány holtteste, amit eddig – akárhol is keresték – sehol sem találtak meg. Lichy József szerint, ha sem vizekből vagy a föld alól nem kerül elő a lány holtteste, akkor valószínű, hogy kutakban és egyéb ehhez hasonló helyeken rejthették el.

#Celebklub#RTL Klub#rtl#vv fanni#fanni#gyilkosság#eltűnés#indíték#ügyvéd#valóságshow

Címlapról ajánljuk