Celebklub

Tenya újra bepróbálkozott Tóth Andinál?

rtl.hurtl.hu

2018. január 12. 8:43

A Celeb vagyok, ments ki innen! szerelmi vallomása óta újabb adok-kapok alakult ki Andi és Tenya között. Az üzengetést és az újabb találkozót egy közös musical esélye pattintotta ki.

A két celeb kapcsolata még a dzsungel közepén indult el, amikor is Tenya bevallotta Andinak – egy általa szervezett – romantikus vacsorán, hogy nagyon oda van az énekesnőért. Akkor ezt a történetet Andi igyekezett minél gyorsabban lezárni, hiszen semmit sem akart a színésztől.

A szerelmi bonyodalom azóta véget ért, Pintér Tibor barátnője is megbocsátott, mindenki haladt tovább.

Azonban pár hete úgy tűnt, mintha valamilyen feszültség lenne kettejük között. Kiderült: Tenya szeretné megnyerni a Jimmy musical egyik főszerepére Andit. Egy gond volt csupán, erről az énekesnő semmit sem tudott. Csak az jutott vissza hozzá, hogy ő is benne lesz a darabban.

A Reggeliben végül Tenya tisztázta: nincs szó semmilyen veszekedésről vagy kiakadásról! Mégis, csak a napokban jutott el addig a történet, hogy a páros újra találkozzon.

Tenya ugyanis ellátogatott Andihoz, hogy végre hivatalosan – és személyesen – is elhívhassa a musical premierjére.

„Zavarban voltam nagyon! Ráadásul az Andinak van egy olyan kisugárzása, hogy tudod, csak mosolyog ilyen halál nyugodtan… Hát még én voltam zavarban, egy 43 éves Tóth Andi előtt! Hebegtem-habogtam, mint egy kisfiú. Borzasztó érzés volt!” – mesélte Tenya.
 

Andi tehetségének híre az X-Faktoros fellépéseivel jutott el Tenyához, azonban hiába kérte fel egy színházi szerepre éppen most, kiderült, még egyszer sem látta színpadon a lányt (pedig a Madách színházban megállás nélkül bizonyít a Nyomorultak-ban).

„Igazából én nem utálom a Tenyát, vagy nincsenek olyan nagyon rossz érzéseim vele kapcsolatban, hogy most minden kapcsolatot meg szeretnék vele szüntetni. Biztosan megmaradunk haveroknak meg barátoknak, csak most valahogy még korainak érzem ezt a munkakapcsolatot.” – Andi.


Úgy tűnik, egyelőre nem valósul meg a férfi álma, hogy végre együtt dolgozhassanak Andival, de addig is tovább követhetjük a Zámbó Jimmyről szóló darab alakulását, sőt Andi megállás nélkül tör előre a zeneiparban.

Láttátok már legújabb klipjét? Kattintsatok, ha nem!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#pintér tibor#tenya#tóth andi#Celeb vagyok, ments ki innen!#musical#feszültség#találkozás

Címlapról ajánljuk