Celebklub

Sosem látott felvétel került nyilvánosságra Köllő Babett múltjából!

rtl.hurtl.hu

2018. január 10. 9:29

A luxusfeleség már az általános iskolában eldöntötte, hogy színésznő szeretne lenni. Lesd meg te is élete legelső színházi alakítását!

Babett mindössze néhány hete szabadult a dzsungelből, ahová bár luxusfeleségként érkezett, a Celeb vagyok, ments ki innen! tapasztalatai után ennek mára már nyoma sincs az életében. Állítása szerint már nem a hamis csillogást, hanem a valódi boldogságot keresi:

„Kijöttem a dzsungelből, és szemben volt egy bevásárlóközpont a szállodánknál. Másnap reggel felkeltem, és átslattyogtam a bevásárlóközpontba, és kiöltöztem úgy, ahogy szoktam. Képzeljétek el, járkáltam az üzletek között, és nem voltam boldog.”
 

Babett Dél-Afrikában több bátorságpróbát is végigküzdött, és úgy érzi, sikerült kitörnie a ráhúzott skatulyából. Ráadásul rádöbbent arra, hogy mindene megvan a boldogsághoz, és már csak egy újabb baba tehetné még teljesebbé az életét. Milla kislánya után hamarosan egy kisfiút is szeretne.

Barabás Évivel pedig gyerekkori barátok, hiszen mindketten Bonyhádon nőttek fel. A Fókusz műsorvezetője a minap hazalátogatott, és egy nem mindennapi felvételt kért kölcsön barátnője rokonaitól. A több mint 20 évvel ezelőtti videón a 14 éves Babett a Képzelt beteg című előadást vitte színpadra osztálytársaival. Sőt, Barabás Évinek adta élete legelső interjúját is!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#köllő babett#Fókusz#barabás éva#bonyhád#gyerekkor#színház#színjátszás#szerep

Címlapról ajánljuk