Celebklub

Hűha! Katy Perry és Orlando Bloom ismét együtt?

rtl.hurtl.hu

2018. január 9. 16:04

Ősz óta azt rebesgetik, hogy az énekesnő és a színész között újra szent a béke. De vajon ez csak egy kósza pletyka, vagy valóban egy párt alkotnak?

Katy és Orlando 2016 novemberében váltak el egy egymástól, de a híresztelések szerint nem szakítottak meg minden kapcsolatot a másikkal, és többször is előfordult, hogy találkozgattak egymással. Bár arról sajnos továbbra is titkolóznak, hogy újfent fellobbant-e a szerelem közöttük.

Egyébként az énekesnő jelenleg a Witness nevű turnéjával járja a világot, és nemrég Dubajban koncertezett, ahonnan egyenesen a Maldív-szigetekre vitte az útja, ahol nem más, mint Orlando töltötte a vakációját. Hmm… Mégis mi venné rá a koncert fáradalmai után lévő énekesnőt, hogy repülőgépre pattanjon, és Bloomhoz utazzon? Itt bizony szerelem van a levegőben!

Kíváncsian várjuk, hogy hogyan alakul majd a világsztárok kapcsolata, de reméljük, hogy ismét egymásra találnak! Szerintetek van erre esély?

Egyébként láttad már Katy Perry új klipjét, amit a Hey Hey Hey című dalához forgatott? Figyeljük csak meg a refrént:

„Azt hiszed, hogy én egy kisasszony vagyok.
Azt hiszed, hogy törékeny vagyok, mint egy porcelánbaba.
Azt hiszed, hogy repedek, de nem tudsz megtörni.
Nem, nem, semmiképpen…”
 

Tán ez a száma pontosan Bloomhoz szól? Tán a Gyűrűk ura sztárja semmiképpen sem tudja megtörni az énekesnőt? Vagy tán mégis? De akkor miért rohant a koncert után egyből hozzá?

Ha esetleg lemaradtál volna a Hey Hey Hey című klipről, lesd meg most:

#Celebklub#RTL Klub#rtl#katy perry#orlando bloom#szerelem#kapcsolat#ex

Címlapról ajánljuk