Celebklub

Zimány Linda: „Most száz százalékban meg tudom élni a nőiességemet”

rtl.hurtl.hu

2018. január 3. 14:23

Az ismertség nem mindig fenékig tejfel, ahogy Zimány Linda élete sem. De vajon milyen akadályokkal kell nap mint nap megküzdenie a modellnek? Mutatjuk!

A gyönyörű modell életében szinte mindennaposak a rosszindulatú cikkek, ráadásul az újságírók árgus szemekkel kémlelik a közösségi oldalait, hátha elcsepegtet néhány pici infót, amiből akár egy újabb cikk születhet:

„Azt játszották, hogy leszedtek egy képet a különböző social felületeimről, és mindig írtak oda valamit, amit éppen ők gondoltak. Nagyon lelkis vagyok, nagyon magamra tudom venni. Ez tud álmatlan éjszakákat vagy sírásokat okozni.”
 

A bosszantó bulvár mellett Lindának a magánéletében is adódtak nehézségei, hiszen számos régi barátot veszített el az évek során, és a mai napig is sokan próbálnak a bizalmába férkőzni. Éppen ezért nem volt könnyű igaz kapcsolatokat kialakítania, ráadásul állítása szerint könnyen enged közel magához másokat.  

Viszont Linda életében fontos szerepet játszik a sport, így igyekszik új kihívásokat kitűzni maga elé. Nemrég például elhatározta, hogy benevez élete legelső fitneszversenyére, ahol rögtön ezüstérmes lett! Idén pedig az is előfordulhat, hogy egy tengerentúli maratoni futáson is megméretteti magát.

„Most száz százalékban meg tudom élni a nőiességemet. Tudom már, hogy merre szeretném, hogy tartson a továbbiakban az életem. Szerintem ez a legjobb most, ami van!”
 

Édesanyja pedig mindig ott áll mellette, aki a modell legfőbb bizalmasa. Na de mi a helyzet a szerelemmel? Linda ezt is elárulta a Story Extrának!

 

#Celebklub#rtl#RTL Klub#zimány linda#story extra#hírnév#népszerűség#Bulvár#cikk#Barátok közt#édesanya#Sport#siker#jövő#nőiesség

Címlapról ajánljuk