Celebklub

Az RTL Klub műsorvezetői elárulták, kik a példaképeik!

rtl.hurtl.hu

2017. december 21. 12:41

Rengeteg felkonf, élő adás, szerkesztés és még több tapasztalat van már az RTL képernyősei mögött, azonban nekik is vannak olyan személyek az életükben, akikre felnéznek. Vajon Erős Antónia és Szellő István kiket követtek a pályájukon?

A héten minden a nosztalgiázásról szól, hiszen az RTL Klub idén ünnepli a 20. születésnapját, ennek kapcsán pedig minden nap Az első 20 évünk című riportműsor segítségével idézhetjük fel a csatorna legfontosabb állomásait és műsorait.

Többek között az RTL Híradó és a Fókusz is terítékre kerül majd: kiderül, hogyan készülnek az RTL Klub legsikeresebb hír- és magazinműsorai.

Ez még a jövő zenéje, hiszen péntek este 18:55-től leshetjük meg, hogyan is dolgoznak kedvenc híradósaink, addig viszont elmerülhetünk a műsorvezetők múltjában is egy kicsit.

A Story Extra megkérdezte őket, hogy számukra kik voltak, illetve kik azok még mindig a szakmában, akikre felnéznek vagy éppen elindították őket a pályájukon. Az RTL Híradó műsorvezetői Erős Antónia, Szellő István, Rábai Balázs, Szabados Ági, a Fókusz felelősei D. Tóth András, Barabás Évi, sőt még a meteorológusaink, Pataki Zita és Véber István is meséltek.

Olyan is akadt közöttük, akinek megadatott, hogy a példaképeivel nemcsak a képernyőn találkozhat, hiszen ma már együtt dolgoznak:

„Kislánykoromban abszolút példaképem volt Erős Antónia és Szellő István, és ez a mai napig egyébként így van!” – mesélte mosolyogva Szabados Ági.


Persze, mivel ma már ők maguk is nagy nevek a szakmában, rengeteg rajongó követi a munkásságukat, sokan írnak nekik, dicsérik őket. Ezt is megszokja egy idő után az ember, sőt még mindig nagyon jól esik nekik, amikor kedves szavakkal buzdítják őket a nézők.

„Nagyon örülök neki, hogy ha vannak olyanok, akiknek tetszik, amit csinálok, vagy ha ezt valamiféle követendő példának tartják.” – mondta Erős Antónia.


A showműsorok és a vetélkedők porondmesterei is meséltek már a héten egy kicsit a kedvenc műsoraikról, sőt néha még egymásról is. Istenes Bence például bevallotta, hogy mi az az egy dolog, ami miatt féltékeny Sebestyén Balázsra.

Ma este a sorozatok kerülnek Az első 20 évünk középpontjába! Ne hagyjátok ki!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#műsorvezetők#erős antónia#szellő istván#szabados ági#rábai balázs#d.tóth andrás#barabás éva#pataki zita#véber istván#Az első 20 évünk

Címlapról ajánljuk