Celebklub

Nem fogod elhinni, ki törte össze Pink szívét?

rtl.hurtl.hu

2017. november 27. 10:00

A csodálatos énekesnő rengeteg titkot árult el magáról a híres Carpool autóban, így azt is, hogyan élte túl élete első szerelmi csalódását.

Szerencsénkre Pink úgy döntött, hogy bizony ő is beül James Corden mellé a zenés kocsiba. A közös éneklés közepette, mint ahogy lenni szokott, a világhírű utasok a magánéletükről is szívesen mesélnek a nem mindennapi sofőrnek. A mostani epizódban például a popdíva elárulta, hogy mi történt vele, mikor megtudta, hogy élete szerelme, vagyis gyerekkori kedvenc énekese megnősült.

„Teljesen bele voltam zúgva Jon Bon Joviba. Így amikor kiderült, hogy elvette feleségül középiskolai szerelmét, én teljesen magamba zuhantam. Lerángattam a posztereket a falról, és napokig ki sem jöttem a szobámból. Összetörte a szívemet.”


Pink azt is hozzáfűzte, hogy évekkel később elmesélte Bon Jovinak ezt a történetet, aki pedig úriemberként meglepte őt egy csokor virággal.

A kocsiban többek között az is kiderült, hogy Pink hány évesen írta első dalát - amit természetesen elő is adott -, illetve az is, mennyire nehéz fejjel lefele énekelni a popdívának a koncertjei alatt.

A hihetetlen autókázást itt tudod megnézni:

Azt tudtátok, hogy a magyarországi fellépése előtt mit is kért Pink az öltözőjébe? Bóna Márk, a Sziget produkciós csapatának tagja beavatta a Reggeli műsorvezetőit, és a nézőket a háttérmunkálatokba, és a világsztárok szokásaiba.

forrás/képek: Instagram, Youtube
#Celebklub#rtl#RTL Klub#énekesnő#Karrier#magánélet#szerelem#csalódás#slágerek#pink#james corden#carpool karaoke

Címlapról ajánljuk