Celebklub

Wossala Rozina tejben-vajban fürdik!

rtl.hurtl.hu

2017. november 9. 13:37

Napjaink egyik legaktuálisabb kérdése az ételallergia, hiszen a laktózérzékenység is számos embertársunk életét keseríti meg. No de hogy jön ehhez Wossala Rozina? Mutatjuk!

A sok külföldi sztár után Rozina is arra adta a fejét, hogy ő maga is kiálljon a tejfogyasztás népszerűsítése mellett, hiszen ő lett az egyik új hazai tejtermékeket forgalmazó cég arca, és mint mindenbe, ebbe is nagy lelkesedéssel fogott bele:

 „Bevallom őszintén, a rajongásom inkább a sajtoknak szól, és ezekből a termékekből inkább az italok azok, amik engem inkább megfogtak. Maga a tej is egy nagyon izgalmas dolog, főleg ezzel az emelt fehérjével, mert ez egyedülálló Magyarországon, és mostanában igyekszem egy kicsit jobban figyelni a vonalakra."
 

Ráadásul a Konyhafőnök VIP női ítésze még tippeket is adott, ha valaki netalántán fogyókúrázásra adná a fejét. Elárulta: reggelire nem tud ellenállni egy emelt fehérjés joghurtnak, vagy éppen az imént említett nagy kedvencének, a szarvasgombás sajtnak.

Ha pedig egy kis őszi sütögetéshez támadna kedved, Rozina bátran ajánlja a gombát:

„A szarvasgomba, ami kint Olaszországban található, az tényleg aranyárban van, de itthon is vannak verziói. El kell menni piacokra, ahol lehet találkozni szarvasgomba árusokkal, vagy a kutyánkat kitanítani arra, hogy keresse a szarvasgombát a Budai-hegyekben!”
 

Talpra fel, kedves CelebKlub-olvasók! Irány a szarvasgomba vadászat! De ne feledjétek, 18:55-re már vissza kell érnetek, hiszen folytatódik a Konyhafőnök VIP!

Ha pedig nagy gasztro rajongó vagy, és otthonosan mozogsz a konyhában, eljött a lehetőség, hogy te magad is megmérettesd magad a Konyhafőnökben!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#wossala rozina#ételallergia#tej#márka#szarvasgomba

Címlapról ajánljuk