Celebklub

A Barátok közt színésznője szerelmes lett első látásra!

rtl.hurtl.hu

2017. október 26. 10:45

Nagy Alexandra őszintén mesélt arról, hogyan hódította meg a szívét Maxi.

A híres sorozat Aliza nem gondolta volna, hogy mostanság beleszeret egy olyan csöppségbe, mint legújabb kedvencébe, Maximillembe. A kis csivava azonnal belopta magát Alexa szívébe, és azóta elválaszthatatlan társakká váltak.

„Együtt alszunk, és már most rendszer van az életünkben.”
 

Alexa egyébként tapasztalt kutyatulajdonos, hiszen a kis Maxi már második kutyája. Boci, a máltai selyemszőrű jelenleg a színésznő édesanyjánál tölti nyugdíjas éveit. A fiatal lány eldöntötte, a neveltetésben nem akarja ugyanazokat a hibákat elkövetni, mint első kedvencénél.

„Le tud ülni, tud nyolcast írni, és más pici trükköt is tud. Viszont, ha nem akar egy helyben maradni, akkor nem marad egy helyben.”
 

Kiderült az is, hogy a Barátok közt színésznője nemcsak az otthonát osztja meg Maxival, hanem az ágyát is. És mennyire nagy az imádat kettőjük között, az ebből a mondatból kiderült:

„Maxi olyan, mint egy bonbon, ha megeszed, elönt a boldogság.”


Természetesen ezt nem kell szó szerint érteni, de ha kíváncsi vagy Alexa és Maxi kalandjára, nézd meg a Story Extra riportját!

forrás/képek: Instagram, Facebook
#Celebklub#színésznő#Kedvencek#négylábúak#eb#kutya#szenvedély#csivava#nagy alexandra#fekete aliz#Barátok közt#sorozat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk