Celebklub

Még mindig tombolnak az érzelmek Tóth Gabi és Molnár Tibi között?

rtl.hurtl.hu

2017. október 18. 13:53

A Pimaszúr átcuccol legújabb adásában Trap Kapitány egyik napjába pillanthattunk be, ahol a legédesebb részlet az volt, amikor beugrott a lakására exe, Tóth Gabi is. Az énekesnővel kielemezték a kapcsolatukat.

Papp Gergely újra átcuccolt, ráadásul most egy zöld manóhoz, Trap kapitányhoz. Azon túl, hogy kiderült miért festi ki magát egyre kevesebbszer, Szegedre is átruccantak egy kis Tha Shudras próbára, sőt még a családját is bemutatta a műsorvezetőnek.

A gyerekkora óta kreatívkodó zenészről még többet megtudhattunk, köszönhetően édesanyja és édesapja kedves kis történeteinek, mégis az adás egyik legédesebb része az volt, amikor már újra budapesti lakásában exével, Tóth Gabival meséltek egy kicsit kettejük kapcsolatáról.

„Olyan, mintha nem változott volna semmi, csak annyi, hogy külön lakunk.” – mondta Gabi.

 
Attól függetlenül, hogy már szétmentek érezhető volt, hogy itt bizony még nem ért véget minden. Eleve, a munka még mindig összekapcsolja őket: közös dalaikkal nemcsak az országot járják, de még a Reggeliben, sőt az X-Faktor első élő showjában is felléptek:

Persze, a zenélésen kívül is szeretik együtt tölteni az idejüket, erről árulkodott Gabi egyik története is: Tibi ugyanis meglepte egy vacsorával:

„Cuki volt, mert hívott, hogy itt van taxival, és akkor nem mondta, hogy hova megyünk. Elvitt egy étterembe, megvacsiztunk és akkor hazavitt. Olyan cuki volt!”


Nemcsak arról meséltek, hogy milyen volt kezelni a „Tóth Gabi pasija” jelenséget, vagy éppen a kezdeti titkos románcukról, a közös dalokról, de az is szóba került, hogy mik okozták a surlódásokat kettejük között.

Kíváncsi vagy, hogy merre tart most a kapcsolatuk és hogyan mesélnek egymásról? Nézd meg a Pimaszúr átcuccol részletében:

#Celebklub#rtl#RTL Klub#tóth gabi#molnár tibi#trap kapitány#pimaszúr átcuccol#kapcsolat#szerelem#szakítás

Címlapról ajánljuk