Celebklub

Vajon mi a közös Szabados Ágiban és Harry Potterben?

rtl.hurtl.hu

2017. október 2. 14:48

A gyönyörű műsorvezetőről eddig sem volt titok, hogy imádja a könyveket. Ráadásul most szombaton megrendezte élete első irodalmi találkozóját!

Ági a múlt héten a közelgő rendezvényéről mesélt a CelebKlubnak, ami annak ellenére, hogy először került megrendezésre, hatalmas siker lett!

A több mint 1600 taggal büszkélkedhető „Nincs időm olvasni” kihívás! // 12 hónap 12 könyv csoporthoz bárki csatlakozhatott, aki imádja a könyveket. Habár egy ideig csak a Facebookon beszélgettek egymással, nemrég felmerült egy személyes találkozás ötlete.

Ági a Budafoki Könyvtárban rendezte meg a különleges eseményt, ahol a kerekasztalos beszélgetés mellett számtalan izgalmas feladat várta az érdeklődőket. Kiadómunkatársak, elsőkönyves írók és könyves bloggerek meséltek a látogatóknak, akik örömmel nyilatkoztak élményeikről.

A műsorvezető pedig azt is elárulta, hogyan szerette meg az olvasást:

„Tizenéves lehettem, mikor a Harry Potterek villámcsapásként érkeztek az életembe. Nekem onnan datálódik az olvasás szeretete. Én abban bízok, hogy nem az én életemet változtatja ez meg, hanem másokét, hogyha arra tudok inspirálni másokat, hogy olvassanak.”
 

Január óta tart a Nincs Időm Olvasni kihívás, amiben 12 hónap alatt 12 könyvet kell elolvasniuk a lelkes könyvimádóknak egy-egy megadott téma alapján. Az októberi téma az ősz! Ha van kedved, csatlakozz Te is a csoporthoz!

A rendezvény olyan jól sikerült, hogy sokan már a folytatásról kérdezgetik Ágit. Ha kíváncsi vagy a válaszra, lesd meg a CelebKlub riportját:

#Celebklub#rtl#RTL Klub#szabados ági#Híradó#harry potter#könyv#irodalom#olvasás#d.tóth andrás#nincs időm olvasni

Címlapról ajánljuk